'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Da vidimo ko ima vecinu na forumu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као постављач теме било би у реду да се први изјасниш.
Слажем се у потпуностиEvo glasao sam,moj stav je unapred poznat,ne vidim nijednu opciju koja bi pomogla Srbiji
Glasam za Mozesa Kiptanuia.
Ne moze,nema drzavljanstvo,ja bih mozda Nikolu Secerovskog ako se kandiduje i opet osnuje stranku,posteniji je od svih ovih
pošto nemam pravo glasa (na sreću nekih) lepo sam zaokružio poslednju opciju...
inaće ovako "sa strane" već 4-5 godina intenzivno partim političku scenu Srbije i od svih zala izabrao bi DS ...oni su najumereniji u svemu, a i političari im barem liče na nešto za razliku od DSSa, SPSa, SRSa etc (vidi poslednju moju temu - prvi post)
Žarko Obradović (SPS)Miloš Aligrudić (DSS)Vojislav Koštunica (DSS)Slobodan Samardžić (DSS)Velimir Ilić (NS)
Mirjana Marković (jedna od osnivačica JUL-a)Aleksandar Vučić (SNS)Tomislav Nikolić (SNS)Branislav Crnčević (SNS)Vjerica Radeta (SRS)Nataša Jovanović (SRS)Gordana Pop-Lazić (SRS)Vojislav Šešelj (SRS)
lepo sto se interesujes,ali ebi ga nemas pravo glasa...ja sam pre ocekivao da ces biti za LDP
zamisli da ovi šeću po briselskim hodnicima i putuju Evropom u raznorazne diplomatske posete...
"ne hvala"
rekao bi svak kojem je barem gram mozga u vitalnoj funkciji
Zaboravio si ovu carulju:
http://vukajlija.com/attached_images/0000/4998/nc.jpg/IMG][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"][B]pričao sam o DS-u da bi bili eventualno moja opcija... a ne LSVu:rtfm:
:bye:[/B][/COLOR]
SRS.......Тихи..................................................1......................6,67%
Пошто је Тома јасно, без икакве задршке, оклевања, без оног али, у свом интервјуу јасно рекао да ће ићи са Коштуницом, наравно после избора и да неће са ДС, као и после потврде да ће и даље блиско сарађивати са Руском федерацијом- више немам никакву идеју Напред Србијо- Српска напредна странка.
Da si postavio anketu tipa Protiv koga bih glasala pa i da se izjasnim ( missim da je svima ovde to odavno jasno, prošlos' počinje juče i slično grobarsko proseravanje )...ovako, mrka kapa...niko od pobrojanih ne zaslužuje ni da se pljucne u zaletu, a ne da se troši vreme izlaskom na glasačka mesta, pa bila ona i preko puta kuće...ulice...svejedno