"politiku" najvise ljudi cita, banshee...
iako, na zalost, ne ucestvuju svi u raspravi... ali mahom je citaju... licno znam bar 10 ljudi koji upravo to rade...
neki mi se zale da nemaju potpun uvid u kontekst zbivanja jer ne znaju sta mi pricamo jedni sa drugima na pp i invivo, tako da nekad ne mogu da shvate zezanja koja se ovde mogu cuti... no... to nije nas problem... Milevina Kafana (zabavnik) je ubedljivo najposecenije mesto na krsti... zar si ocekivala drugacije... poezija, tracevi, strani jezici, ambasada, dzedaji, astrologija, pohvale, izvestaji... galerije slika... svega ima...

...
sa ostalih foruma nam ljudi UZASNO ZAVIDE na zayebanciji koju smo ovde uspostavili... na opustenoj atmosferi... tako da... malo je i ovo 50... licno bih voleo kad bi svi koji politiku gledaju sa strane uzeli ucesce u raspravi...
-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."