za koga bi ste glasali 2006.?

za koga bi ste glasali da su sutra izbori?

  • SRS

  • DS

  • DSS

  • PSS-SDP

  • SPS

  • LDP

  • Ostali(G17,SPO...)


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Elvin:
astrodito pa vi ste profesor u ekonomskoj,ako se ne varam?

Elvi, milo d'jete, sad sam se setila ! :idea: Pa, ti si onaj mali plavushan sto je prepisivao na casovima od Chedice i vijao ga na velikim odmorima sa molbom u glasu:"Chedo, ozeni me, ozeni me Chedo ! Posle par godina, to postade njegov politicki slogan i samo ce ga po tome pamtiti generacije, a i one devojcice, sto su redovno kitile svoje grudi bedzevima, i padale u nesvest pri pogledu na njegove podochnjake! Ljubi ga njegova profanka! :lol: :lol: :lol:

P.S.Evo jedan glas za malog Chedo...mira! :grin:
 
Elvin:
biće da sam pogodio,čim me je zapljusnuo talas arogantnog humora...baš lepo...

Sta? :shock: Elvi, jel' ovo na moju adresu? :shock: Koliko me poznajes, kada sam ja to bila arogantna? Omiljena -da, i to upravo zato sto sam se uvek salila sa tinejdzerima ! Izvini, ako sam te uvredila, nije mi bila namera ! :( Hajde, idemo u Ambasadu, pa cemo tamo da se dogovorimo! :p :-D Ne zelim da remetimo ovu temu, ona je samo za ozbiljne ;) !
 
Duh Sekire:
Прво - па што не изађете у дискусију јуначине, него вас сваки пут над*ебемо.
Друго - знаш ли ти синак колико људи у Србији процентуално нема компјутер и шта мислиш за кога су ти људи. За вас "беле оковратнике" како вели Чеда или...

dobro, to sto nas nadjebete,to sam objasnio...galamdzije, kvazi poznavaoci svega i svacega, i, sto je najvaznije ...papagaji clanaka iz KURIRA i VELIKE SRBIJE....

E, sad...tacno je, da nazalost malo ljudi u Srbiji ima komp..i ta manjina je mahom za reformske snage....
A vecina, ona polupismena ( 40 % funkcionalno nepismenih) je dokazana glasacka mashina radikala, i slicnih......naravno,ima tu i vas koji imate komp, pa ste za srs ili sps ili neku takvu opciju.....vase pravo....:)
 

Back
Top