za koga bi ste glasali 2006.?

za koga bi ste glasali da su sutra izbori?

• SRS

• DS

• DSS

• PSS-SDP

• SPS

• LDP

• Ostali(G17,SPO...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eremita:
Која је опција да видим КО је ЗА КОГА гласао... нешто ми чудно да има оволико ЛСДП-оваца.
Pa znas sta. Kao prvo ja sam glasao za "ostale"(ostajem pri G17). Inetrnet glasanje je vise pokazatelj toga kakva je struktura glasaca neke stranke (pre svega mladji korisnici neta koji su koliko toliko zainteresovani za politiku, a cesto i bolje obrazovani) nego stanja u narodu. Jos ako tu glasa relativno mali broj ljudi nema tu reci o sasvim slucajnom uzorku. Da napravim mikro glasanje na uzorku seljaka iz Bubusinca verovatnoca bi radila za SRS, SPS i PSS.

James 007:
Ni za koga.

Ja ne bi glasao. Ali ako bi morao, glasao bi... U stvari ne bi uopšte glasao.
Zar bi ti i oni koji dele slicno misljenje tek tako dopustili da ti drugi kroje sudbinu!? :?
Znam da nemamo mnogo izbora, ja doduse imam, ali ostali... Od dva zla izaberes ono manje, bolje to nego da tako besmisleno pustas da neko drugi rukovodi tvojim zivotom!

Gospodine Shinoda, ako budemo stalno birali između dva zla, onda nećemo mnogo napredovati. Ja sam poprilično siguran da mnogi ljudi u ovoj zemlji nemaju više želju da glasaju jer ovo je otišlo predaleko. Ako ljudi odu sutra da glasaju (primer) onda to znači da mi prihvatamo to što nam rade i da dozvoljavamo da nas tako magarče. Ali ako ne budemo glasali, ni sutra, ni sledećeg meseca onda će političari videti da mi nismo zadovoljni. Onda će morati da nas pitaju šta nije u redu.

Političare, koji prodaju naše fabrike i ugrožavaju našu privredu nije briga to da smo nezadovoljni zbog toga. Isti ljudi koji kliču "Kupujmo domaće, obnovimo Srbiju" prodaju ono čime treba da stvaramo to "domaće".
A tek kada nas budu pitali zbog čega nismo zadovoljni i kada se budu ispravili; onda ću razmisliti o glasanju (iako ni tad ne bi glasao, jer bi ja oformio svoju partiju).

James 007:
Gospodine Shinoda, ako budemo stalno birali između dva zla, onda nećemo mnogo napredovati. Ja sam poprilično siguran da mnogi ljudi u ovoj zemlji nemaju više želju da glasaju jer ovo je otišlo predaleko. Ako ljudi odu sutra da glasaju (primer) onda to znači da mi prihvatamo to što nam rade i da dozvoljavamo da nas tako magarče. Ali ako ne budemo glasali, ni sutra, ni sledećeg meseca onda će političari videti da mi nismo zadovoljni. Onda će morati da nas pitaju šta nije u redu.

Političare, koji prodaju naše fabrike i ugrožavaju našu privredu nije briga to da smo nezadovoljni zbog toga. Isti ljudi koji kliču "Kupujmo domaće, obnovimo Srbiju" prodaju ono čime treba da stvaramo to "domaće".
A tek kada nas budu pitali zbog čega nismo zadovoljni i kada se budu ispravili; onda ću razmisliti o glasanju (iako ni tad ne bi glasao, jer bi ja oformio svoju partiju).
Ne verujem da ces tako ista postici... Uvek ce da bude onih koji ce da glasaju i tesko da ces naci dovoljno istomisljenika da ti uspe operacija!Ali razumem sta hoces da kazes.
Znaci tebi se nijedna od ovih opcija gore navedenih ne svidja?

Znas James padalo je i meni na pamet da ne glasam. Ali onda mi je uzas prosao pred ocima. Vadikali. Iako oni pricaju sta hoce i verovatno stvarno zele da saradjuju sa medjunarodnom zajednicom svi znamo da imaju neke principe zbog kojih garantovano bivamo iskljuceni iz MZ. U najboljem slucaju bice ih bas briga za nas i nase misljenje. Sada se bar prave da ih nasi stavovi zanimaju. Ja radikalima ne zelim da dozvolim ni koaliciju da stvore sa nekim (sta mislite zasto je Karic sada napadnut; moglo je odavno da se uradi), a kamoli da pobede. Glasao bih za bilo koju stranku, ako nista drugo sam da povecam izlaznost, jer su njihovi glasaci hardcore i uvek izlaze u punom sastavu. Sada ti je vidis svejedno, a ako vadikali dodju na vlast bas me zanima da li ce ti biti.

_guru_:
Znas James padalo je i meni na pamet da ne glasam. Ali onda mi je uzas prosao pred ocima. Vadikali. Iako oni pricaju sta hoce i verovatno stvarno zele da saradjuju sa medjunarodnom zajednicom svi znamo da imaju neke principe zbog kojih garantovano bivamo iskljuceni iz MZ. U najboljem slucaju bice ih bas briga za nas i nase misljenje. Sada se bar prave da ih nasi stavovi zanimaju. Ja radikalima ne zelim da dozvolim ni koaliciju da stvore sa nekim (sta mislite zasto je Karic sada napadnut; moglo je odavno da se uradi), a kamoli da pobede. Glasao bih za bilo koju stranku, ako nista drugo sam da povecam izlaznost, jer su njihovi glasaci hardcore i uvek izlaze u punom sastavu. Sada ti je vidis svejedno, a ako vadikali dodju na vlast bas me zanima da li ce ti biti.
To je ono sto hocu da kazem!!!
uz duzno postovanje svim njihovim glassacima (sa kojima ne zelim sada da se raspravljam), ali meni je besmisleno da nam oni budu na celu drzave!Zato bih glasao da bar oni ne dodju na vlast, jer sve mi je bolje osim njih!

Gospodine _guru_ i Shinoda, ja vidim da vi u stvari želite da glasate jer smatrate da su ideje Srpske Radikalne Stranke ekstremne. Ali siguran sam da znate da, kada neko izabere "između dva zla, manje zlo" umesto da odbije da bira, je na neki način prihvatanje sudbine. U redu je da neko to izabere, to je sasvim u redu, ali onda da se neko žali jer ni ovo što je izabrao nije dobro je još gore. Zašto birati između nečeg što nam nude kada nam ne odgovara ništa od ponuđenog? Da je sada reč o proizvodima koje nam nude, onda bi bilo teže odbiti sve i stvarati svoje; ali kada je reč o politici, onda to može da se učini.
Kažete da je sve bolje od radikala na vlasti. Da li su bolji i ostali izbori koji nam se nude? Jeste ima nekih političara i kod radikala i kod demokrata, i tako dalje koji imaju dobre ambicije ali oni glavnina kod današnjih političkih partija. Kada dođu te političke partije u skupštinu, skoro svaki poslanik će pojuriti da proda što pre sve komponente ogranaka naše privrede. Tako da ako ne glasamo, to će oni shvatiti da moraju da budu agresivniji sa reklamama. Ali kad ni to ne bude uspelo, onda će oni shvatiti da imaju problem i moraće javno da nas pitaju zašto ne glasamo.

Tako da ja ne želim da produžavam trajanje moći ljudi, na čelu države u kojoj treba da se radi, a koji mi ne daju da radim.

serb_pagan:
ti si ionako izbosne,ne znam sta bi ti glasao ovde

Пагане, извини, мислим да није у реду да тако нешто напишеш... Бл је Србин, наш држављанин... како можеш да му оспораваш право гласа... уосталом у оквиру новог изборног закона моћи ће да гласају СВИ СРБИ ШИРОМ ПЛАНЕТЕ...

eremita:
Пагане, извини, мислим да није у реду да тако нешто напишеш... Бл је Србин, наш држављанин... како можеш да му оспораваш право гласа... уосталом у оквиру новог изборног закона моћи ће да гласају СВИ СРБИ ШИРОМ ПЛАНЕТЕ...

Хвала Брате , некима џаба зборити

billy_THE_kid:
Nije lose, nije lose.....citajuci ovaj forum, covek bi reko da su svi ili radikali, ili tvrdi nacionalisti....pomalo cak i sovinisti....ALI....vidim po anketi da je demokratska Srbija u prednosti, samo sto su ovi drugi vece galamdzije.....Svaka cast, Srbijo...:)

Прво - па што не изађете у дискусију јуначине, него вас сваки пут над*ебемо.
Друго - знаш ли ти синак колико људи у Србији процентуално нема компјутер и шта мислиш за кога су ти људи. За вас "беле оковратнике" како вели Чеда или...

serb_pagan:
ti si ionako izbosne,ne znam sta bi ti glasao ovde

Ма он је и из Босне, са Косова, из Црне Горе и Јевреј-православац. А уз ово последње му одлично паше она слика немачког војника коју је поставио као аватар ових дана. :roll:

Adalv:
Ма он је и из Босне, са Косова, из Црне Горе и Јевреј-православац. А уз ово последње му одлично паше она слика немачког војника коју је поставио као аватар ових дана. :roll:

Ма Бл је УНИВЕРЗАЛНИ ВОЈНИК. Ко Жан-Клод шта да вам кажем...

ja polako pocinjem da kapiram da se on za*ebava...
i da ne misli nista od ovoga sto pise...
i da je u stvari clan cedine partije...
i da rusi ludacku ideologiju shovena...
to se meni po nekad cini...
...
jer ovo pri cistoj svesti ne moze niko... pre neku noc... stavio avatar arela sharona a zatim nemacki poster iz WWII sa nacistom koji ratuje protiv boljsevizma... :roll:
oxsimoron par exellance

-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

А можда је Бл као у оном филму кад есесовац жели да промени дентитет, па га оперишу да изгледа као Јеша, онда се зајебу па га звизну у логор који ће до краја рата остати под немачком контролом, па онда после рата оде у Израел пошто је постао Јешам постане њихов херој...
Е још ако је тај есесовац био ПРАВОСЛАВАЦ, што нам филм не говори, али могуће да је то све због завере цие-ватикана-коминтерне-бициклиста-масона-илумината...

Back