Za Karica - Zasto?

A sta kazete sto je onaj lik tj. jedan od pripadnika te porodice Karic stavio svom prezimenu mali prefiks pa se sada preziva De Karic:)? Ti ljudi bre mogu svasta. Ne bi me cudilo kada bi jednog dana na telefaktu objavili kako je utvrdjeno da Karici vode poreklo od neke znacajne kraljevske porodice...Samo da nikada ne dodju na celo drzave. Razocaracu se potpuno u sve zivo sto me okruzuje...uffff.

Kada se kaže ratni profiter, ja odmah pomislim na Kvarniće!
Kada se kaže kulov, prva asocijacija su mi Kvarnići!
Kada se kaže skorojevići, odmah ugledam Kvarnića Dvore na Dedinju!
E, stvarni su KVARNIĆI!

znate kako...koliko god mi mislili da je on ovakav ili onakav, oni su tu da bi ostali...ako ode Bogoljub, tu je onaj drugi, kako se zvase, Sreten, ili tako nesto...napravili su poslovnu imperiju, pa sada misle da mogu i politicku...Bogoljub ima kompleks JFKa...ali, ovo je Srbija, ne Amerika...narod ne vole ljude koji imaju love...imace on podrsku, ali nedovoljnu, pa ce morati da sklapa koalicije...evo, sa SDPom...prva nada mi je pala u vodu...jos i sa Tadicem nek sklopi koaliciju, i moj sledeci glas ide Seselju, direktno...kakvom Tomi...

sve u svemu...dok neko iz UBPOKA ne mrdne guzicu da vidi " 'di su novci" Karic(i) ce biti tu...
najsmesniji mi je kada se hvali kakvu imperiju je izgradio u Rusiji...i to jos krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih...taj period ruske istorije se ne moze opisati, a da najmanje 50 puta ne pomenes Rusku mafiju...

srbija=budalija.......shto gluplju zhvaq prodajesh to vishe simpatizera imadesh.....nema tu puno nechega za razmishljanje......ovo je zemlja kretena i ne treba da chudi.......kazhe nekom je mozhda s karitjem dobro-e takav stav nas koshta......al dobro shta ima veze.....ne treba ochekivati bolje.....evo ti osvrt na uqpno politichko izjashnjavanje na forumu.....prosto da ne verujesh da su to sve relativno mladi ljudi.....nema promene i netje je biti

Можда си ти у праву АнтунТуне. Можда је још увек тешко да се било каква промена деси у Србији. Сви ми имамо своје визије те промене. Неко би хтео да се врати самоуправљање, неко оће Краља. Неко би хтео да се врати Слоба, неко би хтео да влада Чеда. А већина би Тита, јер је већина маторих људи Тита волела мимо свега осталог. И докле постоји и један човек који ће рећи "ал се добро живело у време Тита" нема ништа од промене. Нити ће је бити. Дакле, морамо да сачекамо да они који се Тита сећају престану да постоје. На жалост.

a sta mislite da ipak nece odluciti visoka politicka svest
glasaca srbije pa da oprobaju jos jednu prostacku ekipu
na rok od kojih desetak godinica da bi mogli skontati
da su se opet za ... promasili

veKsla:

Не знам да ли си чуо Карић Богољуб је јуче добио неку супер НАГРАДУ КАО НАЈУСПЕШНИЈИ БИЗНИСМЕН СВЕТА - негде на Западу, само сам чуо део вести... :confused: :confused: :confused:

eremita:
Не знам да ли си чуо Карић Богољуб је јуче добио неку супер НАГРАДУ КАО НАЈУСПЕШНИЈИ БИЗНИСМЕН СВЕТА - негде на Западу, само сам чуо део вести... :confused: :confused: :confused:
za vrednost polovnog auta srednje kubikaze danas
mozes postati pocasni doktor nabudzenih univerziteta
ili super biznismen po kriteriju nekog instituta za
jednokratnu upotrebu i jos ti pretekne za pasulj
nekom beogradskom novinarcini da to objavi

veKsla:

Na zalost si POTPUNO U PRAVU.
Volovi (bravi - sto bi ti rek'o) moraju da udaraju glavom u zid jedno 80.000 puta dok ne shvate.
...
I opet nece shvatiti.
...
na zalost si 100% u pravu majstore.

eremita:
МА несретни британци му дали награду.

serb_pagan:
ona manje debela iz dueta DND prima svakog meseca od 2003.po hiljadu evra na ime autorskog prava za slogan"mobtel-moja mreza" i za one mobipro paketi. kao mnogo je pametna pa je ona to izmislila. a kad je potpisala ugovor,onda je dobila 100000000 (STO MILIONA) dindzi za tu tzv.genijalnost,a da ne pominjem 300000 diskova njihove retardske muzike na cije je sponzorstvo makla jos nekoliko miliona.

pa sta onda? ovde u srbiji se autorska prava uopste ne postuju, zato i mislis tako...pogledaj na zapadu koliko se placaju reklame, logo-i, reklamni slogani i slicno...

commodore:
Na zalost si POTPUNO U PRAVU.
Volovi (bravi - sto bi ti rek'o) moraju da udaraju glavom u zid jedno 80.000 puta dok ne shvate.
...
I opet nece shvatiti.
...
na zalost si 100% u pravu majstore.
samo jedna mala digresija vidi
brav je imenica koja se bas ne moze
deklinirati kroz sve padeze usprkos
tome sta brav moze biti i iz nish
pa malo pripazi termin bravi
malo shkripi u intonaciji

e,a sad shlag na tortu,pogledajte ovo za bogija karica,pokazuje se njegovo pravo izdajnicko i lopovsko lice

KARICI CASTILI EKREMA LUKU SA 32 MILIONA DINARA

U nizu steta koje PTT kao suvlasnik trpi u MOBTELU,nemalu stavku cini gubitak prihoda na Kosmetu koji se umesto delom i u drzavnu kasu slivaju uglavnom u dzepove Ekrema Luke,poznatog kosovskog biznismena,vlasnika Mobikosa.Po ugovoru o poslovno-tehnickoj saradnji iz decembra 2003.koji su sklopili Karic i Luka ,MOBTEL je ustupio MOBIKOSU kompletnu infrastrukturu,pravo na eksluzivnu distribuciju SIM postpejd i pripejd kartica i svu pravnu pomoc.Karic se u korist ekrema odrekao i 70%prihoda ostvarenih na kosovu,prepustajuci mu kompletan posao.Time je mobtel ustvari ustupio licencu za rad na Kosovu mobikosu cime je prekrsen zakon o sistemima veza.Ekrem Luka vazi za jednog od namocnijih ljudi na kosovu.vlasnik je fabrike duvana,pivnice ,TV i radio stanice na kosovu.Poseduje lanac restorana i hotela,kao i kosarkaski tim.Vazi i za finansijera Alijanse za buducnost RAMUSA HARADINAJA.

Upravo sam napisao i obrisao nekih 100 redova o ovoj temi. Reci cu to u par reci onako kako cete najbolje razumeti.Posto se u Srbiji proslost mnogo brzo zaboravlja i nikome iz vlasti(osim Dinkica) ili medjunarodne zajednice ne smeta poreklo Karicevog novca onda to nije ni vazno. Sta je bilo bilo je i to je to. Sta da kazem pravna drzava (MK, MD, ZHM).
Sve u svemu ja sam glasao za Karica na predsednickim izborima. Mozda bih i ponovo glasao za PSS da nije pokazao kakav je seljober u svom govoru, a kasnije sa kupusima i jabukama(a posle ga je i Toma potkrao pa je u TV duel sa Tadicem dosao sa dzakom opreme; malo jabuke, paradajz, persun, cemet itd). Bolje da vodi narodnu seljacu stranku umesto onog Marijana. Tadi mi se nije mnogo dopao, a G17 nije izbacio kandidata. U svakom slucaju razmisljao sam na sledeci nacin. Pojednostavice zakone i omogucice strane inesticije. Rasprodao bi Srbiju, ali bi bar ljudi imali gde da rade. Omogucio bi i privatnicima da rade bolje. Pa i ako bi nesto zdipio sa strane, bar nam omogucio normalan zivot. Pa kroz kapitalizam u demokratiju. Tako je recimo usao Japan (na malo drugaciji nacin).

Back