ZA ISKRENE

LJudi koji vole zivot vole i sex i onda je to nesto sto je skoro pa presudno u vezi..moze sve da bude ok ali ako sex ne valja veza puca..
Kod ljudi koji zivotare, koji strahuju, njima verovatno sex ne znaci nista.

i znaci vezu definitivno treba raskinuti kada nema sexa?

Ako je "samo" veza, onda mislim da je TREBA prekinuti, jer se u vezu i stupa radi sexa.

pa nije mi ok...ali njemu je kao ok...a i imamo i dete pa ko ce sad dase cima da se rastavla

Aa... znači tebi nije dobro, ali njemu jeste....a imate i dete ( koje uzgred rečeno živi
u nesrećnoj zajednici roditelja idiota koji seru na svoje živote i njegov usput)

E, u tom slučaju mislim da je TREBA prekinuti.

Koliginice bas ste surovi...pa tako kazu

Ne Profesorka, Vi ste surovi prema tom detetu. Čak i da ste savršeni glumci i da sada
dete ne primećuje napetost i nesrećnost (mada čisto sumnjam da ne primećuje, za takvu glumu treba inteligencije) takav život će od njega/nje napraviti emocionalnog invalida.

Po stoti put rečeno: Bolje čist razvod nego bolestan brak.

Ako je "samo" veza, onda mislim da je TREBA prekinuti, jer se u vezu i stupa radi sexa.

Aa... znači tebi nije dobro, ali njemu jeste....a imate i dete ( koje uzgred rečeno živi
u nesrećnoj zajednici roditelja idiota koji seru na svoje živote i njegov usput)

E, u tom slučaju mislim da je TREBA prekinuti.

Ne Profesorka, Vi ste surovi prema tom detetu. Čak i da ste savršeni glumci i da sada
dete ne primećuje napetost i nesrećnost (mada čisto sumnjam da ne primećuje, za takvu glumu treba inteligencije) takav život će od njega/nje napraviti emocionalnog invalida.

Po stoti put rečeno: Bolje čist razvod nego bolestan brak.

Боље чист бан него болестан форумаш!

Veoma bitan-po mom licnom misljenju !
Ali u svom poslu veoma cesto(frapantno cesto)srecem zene koje navode da sex uopste ne vole ali rade to "zbog njega"-tu su zene raznih starosti,cak i veoma mlade...Ranije sam mislila da foliraju,da je stvar vaspitanja da se tako izjasne(mada ih ja to i ne pitam)ali sa godinama mog i iskustva mojih kolega pitam se-u cemu je stos? Sa aspekta mog prof.iskustva to je jako zabrinjavajuce-rekla bih da preko 50%zena ne voli sex,ali upraznjava ga i folira da uziva..
A na ovoj temi,eto,vidimo da ima i muskih koji to ne vole(mozda covek nesto ne moze,mozda treba da se leci?)

bitan.mnogo.
misim , nije mi bitan sex kao sex. mogu da apstiniram kolko oces.
al ne mogu da spavam sa nekim sa kim mi nije ...iskreno, nezno, strasno..istinski.
e sad..naslusala sam se prica kako sex sa godinama postane los. ja to nisam dozivela, pa na tu temu ne mogu da komentarisem

Jao, i moj isto tako...Sav je mrtav i sazvakan, i nikad voljan za sex. Jel da se i ja rastajem? Mis'im jednom se zivi, ajd da se zezamo i te fore?

Radnicka klasa. Umori se na poslu. Bas sam danas o tome razmisljala kako ovi sto rade sigurno svako vece budu umorni kad dodju kuci i nikad nemaju vremena za seks, moraju da spavaju, da se odmaraju.

Danas sam videla u gradu jednu devojku koja bas ima stila u oblacenju, mozda jednu od pet u ovom gradu koje imaju stila od onih koje ja znam. Vodi dete za ruku, i ja sam bas pomislila, kako ona pored tog deteta sigurno uvek bude umorna za seks.

Naravno da je bitan;ali poenta je u bliskosti,emocionalnoj...Ako ona nije ostvarena onda partneri nemaju hrabrosti da otvoreno razgovaraju o svemu;pa ni o sexu...svojim zeljama itd.Mozda je to kljuc i vaseg problema. Da li ste ikada otvoreno razgovarali ? Trebalo bi da "osluskujete" jedno drugo...Razumevanje je kljuc svake uspesne veze.

Sve je to individualno.
Nekima je to smor, uzaludno gubljenje vremena, verujte, takve izjave sam slusala...
Neko voli da nekako drugacije (bez seksa), bude blizak sa voljenom osobom, (ceskanje, masiranje prstiju...), ali verujem da postavljacici teme nije lako, jer neimanje seksa jeste veliki problem.
Ja ga trenutno bas i nemam tako da nju potpuno razumem.
Telo trazi svoje, da se mazi i na takav nacin - kroz seks, trazi taj neki isfur iz svakodnevice pa ma kakva bila.
Treba razgovarati sa partnerom, mozda sa nekim strucnjakom, a ako ne vredi, i ako Ti ne vidis resenje, tj. da ce biti bolje, onda dobro razmisli sta ces.
Ja trucam kada pricam po forumu da mogu bez ljubavi, samozavaravam se, ali zaista ljubav je pokretacka energija, ljubav je cudo.

.... ali zaista ljubav je pokretacka energija, ljubav je cudo.

Tacno...imas utisak da mozes sve i nista ti nije tesko....

A sex...meni bitan. Osim fizioloske potrebe koju oseca svaki zivi stvor, sex mi je i psiholoski potreban...u tim trenucima osecam se potpuno povezana sa svojim partnerom...ako nema sexa dolazi do zahladjenja u odnosima, hteli mi to ili ne....ne verujem u platonske veze....

Back