Nisu moguca nikakva poredjenja,izmedju visina penzija u Srbiji,u odnosu na bilo koju zapadnu zemlju.Ovde u Srbiji,najvecu
penziju,imaju bivsi generali.Ta penzija,iznosi oko sto hiljada dinara.Jedan moj komsija,vratio se kao penzioner iz Svajcarske.
Tamo je radio u nekoj fabrici kao varioc.Sada ovde zivi ko mali Onazis.Vec je dva puta bio na putovanju prekookenskim
kruzerima,obisao ceo svet.Sa sobom vodi intimnu prijateljicu,kojoj placa put i sve troskove,jer ona ima neku platu od 3O.OOO.
Kupio je japanski auto,poslednju generaciju "NISAN".Kola su potpuno snabdevena elektronikom.Sve je na dugme.Auto se sam
parkira automatski.Ima ceriri aletronske kamere pozadi,za parkiranje.Ako vozac na sekund zaspi,dok vozi,istog sekunda ga
probudi prodoran zvuk sirene.Auto je u pravom smislu ludnica.Kod nas u Srbiji,najvece penzije imaju Generali.A sta je to,tricavih
sto hiljada dinara.Mi u Srbiji,vecito smo imali neposobne ljude,koji su vodili zemlju u siromasotvo,ali sebe,u bogatstvo.
Imali smo nesposobne Kraljeve,koji su terali narod da gine,da bi oni vladali,na sto vecim teritorijama.Izgleda (tako ja mislim)
da nas je kao narod,neko nekada prokleo,pa ne mozemo iz ovog kala,u kome se gusimo,ni napred,ni nazad.