Za Gazdaricu

aleks1

Zainteresovan član
Poruka
298
Za Gazdaricu:

Ja sam mislio da si najavila da ces da zaustavis ovu hiperprodukciju tema o Crnoj Gori, od kojih mnoge koje otvara igracina nemaju veze sa istorijom kao naukom. Nije meni uopste problem da pocnem da otvoram vise tema O CG dnevno, pa ti vidi sta ces sa inflacijom njih!

aleks1:
Za Gazdaricu:

Ja sam mislio da si najavila da ces da zaustavis ovu hiperprodukciju tema o Crnoj Gori, od kojih mnoge koje otvara igracina nemaju veze sa istorijom kao naukom. Nije meni uopste problem da pocnem da otvoram vise tema O CG dnevno, pa ti vidi sta ces sa inflacijom njih!

Otvorio sam topic za price iz CG i sto ?

Posto mrzis svoje pretke, ne zelis da vidis nista iz istorije CG ?

Sto ti ne otvoris neku temu ?

Price su odlicne i istinite !

Питање за Газдарицу !

Слао сам и вама пртиватне имејлове, али ништа од вас.
Питам вас још једном, зашто нe ради опција за АВАТАР?

Aleks, htjedoh ja da zaustavim takve teme, ali onda se forumasi pobunise sto nema Igracine, jer kazu da im je dosadno bez njega...

Drinjaca, ja nisam nadlezna za takva pitanja... Za to ces morati da se obratis administratorima...

Nisi gazdarice ti nista kriva. Ja sam najveci krivac, meni je dosadno bez splacine, jednostavno je neizbezan.

Nadjite mi nekog kao sto je splacina i slobodno radite sta god hocete.

Splacino, sto se tema tice, stvarno si dosadan, to je kao da citamo istoriju Svahili plemena i Motentota (otkriveni '90-tih proslog veka, tvojih sunarodnika) istorija je neiscrpna pa i dozivljaji Macka Tose se mogu preradjivati i objasnjavati u nedogled, pa jos ako podjemo i od Don Mila (trtila ga cela kamarila), nema tu kraja. I to samo za ovih 10-ak godina.
Pomisli samo koliko Srbi u Srbiji (Srbijanci) i Crnoj Gori (Crnogorci), imaju vecu istoriju od Motentota, pa se ne busamo toliko u grudi i ne pisemo toliko o njoj, jer manje vise znamo svi (bar prepoznajemo) a ti o tom cvarku (rezervatu u kojoj zive tvoji Motentoti) pises kao da je krmenadla. Ne verujem ni da se bilo koji Evropski narod toliko koprca o svojoj zemlji, kao vi iz cvaraklanda.

Molim te, ako imas imalo mere za dosta, vodi racuna i o drugima, da li drugima to smeta... necu vise da se svadjam sa svima ovde na ovom forumu, zasto te branim i da objasnjavam, koji si ti faktor. Ako si primetio, jedino ja najanaliticnije citam tvoje postove, dok drugi (cak i Aleksa1) ne obracaju paznju (doduse, jesmo mi Aleksu u kafani napili i uz cvarke i skembice, ga naterali da se odrekne Motentotstva, dok je on onako polupijan, prodao veru za veceru, rekavsi, da toga imate na pretek tamo dole, ali ovakve skembice i dzigerke, jos nije jeo - jesi li probao mozda nas pasulj prebranac, da i tebe posrbimo?) ne obracaju paznju, na te krompirice, koje nam ti serviras.

'Ajde sad splacinarko, poslusaj me molim te, jer u suprotnom necu vise stajati uz tebe kad se Srbi naljute (i to, ako budu samo probali Leskovacki specijalitet, pa jos ako i sljivovicu nategne neko a da ti tek ne objasnjavam, ako se jos koji iznervira), znas kako su gadni, ni NATO pakt ti nece pomoci.

Bratski pozdrav.

Back