Nisi gazdarice ti nista kriva. Ja sam najveci krivac, meni je dosadno bez splacine, jednostavno je neizbezan.
Nadjite mi nekog kao sto je splacina i slobodno radite sta god hocete.
Splacino, sto se tema tice, stvarno si dosadan, to je kao da citamo istoriju Svahili plemena i Motentota (otkriveni '90-tih proslog veka, tvojih sunarodnika) istorija je neiscrpna pa i dozivljaji Macka Tose se mogu preradjivati i objasnjavati u nedogled, pa jos ako podjemo i od Don Mila (trtila ga cela kamarila), nema tu kraja. I to samo za ovih 10-ak godina.
Pomisli samo koliko Srbi u Srbiji (Srbijanci) i Crnoj Gori (Crnogorci), imaju vecu istoriju od Motentota, pa se ne busamo toliko u grudi i ne pisemo toliko o njoj, jer manje vise znamo svi (bar prepoznajemo) a ti o tom cvarku (rezervatu u kojoj zive tvoji Motentoti) pises kao da je krmenadla. Ne verujem ni da se bilo koji Evropski narod toliko koprca o svojoj zemlji, kao vi iz cvaraklanda.
Molim te, ako imas imalo mere za dosta, vodi racuna i o drugima, da li drugima to smeta... necu vise da se svadjam sa svima ovde na ovom forumu, zasto te branim i da objasnjavam, koji si ti faktor. Ako si primetio, jedino ja najanaliticnije citam tvoje postove, dok drugi (cak i Aleksa1) ne obracaju paznju (doduse, jesmo mi Aleksu u kafani napili i uz cvarke i skembice, ga naterali da se odrekne Motentotstva, dok je on onako polupijan, prodao veru za veceru, rekavsi, da toga imate na pretek tamo dole, ali ovakve skembice i dzigerke, jos nije jeo - jesi li probao mozda nas pasulj prebranac, da i tebe posrbimo?) ne obracaju paznju, na te krompirice, koje nam ti serviras.
'Ajde sad splacinarko, poslusaj me molim te, jer u suprotnom necu vise stajati uz tebe kad se Srbi naljute (i to, ako budu samo probali Leskovacki specijalitet, pa jos ako i sljivovicu nategne neko a da ti tek ne objasnjavam, ako se jos koji iznervira), znas kako su gadni, ni NATO pakt ti nece pomoci.
Bratski pozdrav.