za*ebano kako god da okrenes

rekla mi Mirina bliska drugarica moja jos bliza, da mu je ona nesto rekla, e sad STA??? to ne znam

cini mi se da mu je rekla kako ja pricam svasta... i sad on misli da sam ja protiv njega

a niko od ostalih drugara nece da kaze da su i oni znali i da potvrde pricu...

eto.

auuuu...e sedi i ozbiljno popricaj sa njim u cetiri oka...i sve mu ispricaj....pa ako ste stvarno dobri drugovi poverovace ti....valjda:confused:

Poslednja izmena:
Prvi deo: e, tako ti ja priđem Mirku, pa sve onako izokola, o kvantnoj fizici i Trećem svetskom ratu i uspem nekako da dođem i do te Mire i njene prevare
Drugi deo: Mirko mi zahvalan do neba i ljut na ostale što mu ništa nisu rekli, nego ćutali ko pi...lići
Treći deo: svi se naljute na mene, jer kao, šta sam ja bolja drugarica Mirku, nego oni, i oni su hteli da mu kažu ili mogli smo to svi zajedno...
Četvrti deo: Mirko i ja sami pijemo pivo na klupici u parku
Peti deo: Mirko u teškoj depresiji i sa upalom pluća miri se sa Mirom (jer je usput u parku navukao upalu pluća, a Mira iskoristila, pa uz pomorandže palo i pomirenje)
Šesti deo: Mirko, Mira i ostatak ekipe sede srećni u našem kafiću, pijuckaju, smeju se, ogovaraju me, zaboravljaju me.... kao da se ništa nije ni desilo. Ja sama, na klupici u parkiću
Sedmi deo: Dobijam upalu pluća, ali niko ne donosi pomoranže i ja umirem tužnom usamljeničkom smrću

bas volis "CUDESNA SUDBINA AMELIJE PULEN" ? dobar je film....masta je lepa stvar ;)

Sad se ti kresni sa Mirkom, pa cekaj da neko kaze Miri, a onda se ti naljuti na nju zato sto je njega prevarila, a Mirko za to vreme neka pripremi teren da kaze Miri da je znao sve ali da ste se vas dvoje dogovorili da joj to kazete tek kad se kresnete i onda Mirko treba da se naljuti na Miru. Za to vreme neka jedan od tih devet ortaka kresne Miru, tako da Mirko i ti imate jos vise razloga da Miri zacepite usta, a i ti se kresni sa nekim od tih devet ortaka posle Mirka, ali to nemoj da kazes Miri nego sacekaj da se taj izlane negde, pa onda kazi prvo Mirku da bi on mogao Miru da pritisne da mu prizna sa kim se jos kresnula od onih devet.

I tako u krug.
Si razumela?

:rotf::rotf::rotf:....spanska serija ybt....:hahaha:

Zashto bi Miru terali da mu prizna. kao da mu nije dovoljno teshko i ovako kad su mu drugi rekli...
NE, Mira treba da kazze da nije nikad, dovoljno ga je povredila shto jeste to uradila...

Ali, Miri treba ochitati bukvicu, da ako se ebe s drugim, ne laje po selu i dovodi njegove prijatelje u ovakvu dilemu.E za to mogu da joj se sve po spisku, a da to ne bude meshanje u njihovu vezu.

ih pa nije fora da se yebes sa svima po selu a da to niko ne zna....;):cool::mrgreen:

Prvi deo: e, tako ti ja priđem Mirku, pa sve onako izokola, o kvantnoj fizici i Trećem svetskom ratu i uspem nekako da dođem i do te Mire i njene prevare
Drugi deo: Mirko mi zahvalan do neba i ljut na ostale što mu ništa nisu rekli, nego ćutali ko pi...lići
Treći deo: svi se naljute na mene, jer kao, šta sam ja bolja drugarica Mirku, nego oni, i oni su hteli da mu kažu ili mogli smo to svi zajedno...
Četvrti deo: Mirko i ja sami pijemo pivo na klupici u parku
Peti deo: Mirko u teškoj depresiji i sa upalom pluća miri se sa Mirom (jer je usput u parku navukao upalu pluća, a Mira iskoristila, pa uz pomorandže palo i pomirenje)
Šesti deo: Mirko, Mira i ostatak ekipe sede srećni u našem kafiću, pijuckaju, smeju se, ogovaraju me, zaboravljaju me.... kao da se ništa nije ni desilo. Ja sama, na klupici u parkiću
Sedmi deo: Dobijam upalu pluća, ali niko ne donosi pomoranže i ja umirem tužnom usamljeničkom smrću

:klap::klap::klap:

Back