Za dve nedelje spavala je sa 158 studenata: "Čekali su u redu 8 sati, a sad prelazim na tuđe muževe i očeve"

Zvezda za odrasle tvrdi da "njeni napori" pomažu da se stariji tinejdžeri obrazuju o intimnim odnosima. Ranije je otkrila da "voli da uzima nevinost" i ponosno reklamira gde će biti ako ljudi žele da se sastanu sa njom da bi se intimni. Sada ima cilj da se ponovo vrati na odnose sa zauzetima i onima koji su očevi. Kako je jednom izjavila "od muškaraca pravi bolje muževe i žene joj treba zahvaliti".
Žene je prosto obožavaju. :kafa:

Meni to što želi da uradi, da spava sa što više tinejdžera nije toliko čudno koliko potreba da se o tome javno govori. Možda je sve to i radila iz tih razloga?

Očigledna potreba za publicitetom.
Bez brige, kaže da prelazi na tate i muževe, dosadilo joj da je jure samo pobesnele mame, red je da malo živcira i ćerke i žene . :mrgreen:

Bes na mrežama u poslednje vreme privukla je devojka koja se hvali brojem muškaraca sa kojima je spavala u emisiji koju prate milioni.

Naime, 25-godišnja Boni Blu rekla je da joj je u poslednje vreme "zanimljivo" da spava sa momcima od 18 i 19 godina, ali i studentima. Nedavno, otišla je u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je podelila lokaciju sa svog telefona i odlučila da spava sa što više studenata. Kako ona tvrdi, bila je intimna sa 158 njih, a ispred hotela napravio se osmočasovni redovi onih koji su želeli da budu sa njom i čak i oni koji su samo želeli da se "jave".
(Ona.rs/Mirror.co.uk)
Pogledajte prilog 1635546

Jel bi čekao u redu?
ova kako gleda, bila bi najbolja reklama za onaj hotel za usamljene duse kad se skrene sa pancevca levo.

Pa da mito ali šta čekaju 8 sati? Da bi stavili minut dva?
Nije to poenta 😑...
Bolje da odu na kafu kod neke komšinice i popričaju malo, imaju nešto duži kontakt, ovo stvarno podseća na one redove za hleb i mleko, nekako je jadno
Čuj nju minut dva. Pa oni svrše u prvih 30 sekundi. Zato i ima takav obrt.

Stil
Stil
Stil
Ne vredi ;)

Naprosto treba imati stil
Postaneš deo mase koja čeka da ubaci na 30 sekundi
.. čekaš u red da ga ubaciš...

Ali sokolovi sokolovima, ..
To su klinci koji samo hoće da ga istresu (po mogućstvu). A i sama činjenica da su ga zavukli je dovoljno da se proseravaju ceo život

Bes na mrežama u poslednje vreme privukla je devojka koja se hvali brojem muškaraca sa kojima je spavala u emisiji koju prate milioni.

Naime, 25-godišnja Boni Blu rekla je da joj je u poslednje vreme "zanimljivo" da spava sa momcima od 18 i 19 godina, ali i studentima. Nedavno, otišla je u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je podelila lokaciju sa svog telefona i odlučila da spava sa što više studenata. Kako ona tvrdi, bila je intimna sa 158 njih, a ispred hotela napravio se osmočasovni redovi onih koji su želeli da budu sa njom i čak i oni koji su samo želeli da se "jave".
(Ona.rs/Mirror.co.uk)
Pogledajte prilog 1635546

Jel bi čekao u redu?
Glupo pitanje, ja sam video dva puta jednom neka debela ruzna jos naplacuje preko puta bas stanice u bg u nedelju ujutro, rano ujutro , znaci ne znam da li je bilo 8h ili 7h, i red od 20 ljudi cekaju i cupkaju...hladnije bilo..

A drugi put sam video u stud domu 4 april, bila neka zurka, i dosle srednjoskolke i jedna resi da casti , i bile neke citaonice koje su ti prestale tada da budu , i isto red od 20 30 studenata, iako su sramezljivi , za sve ima trenutak, i kad si sramezljiv i kad si moralan i kad si nemoralan...sve ti to kod ljudi ide u ljuskama kao luk...

Tako da uopste nije pitanje da li bi milion ljudi seksalo ovu zensku , nego koji si po redu, jer posle 20og to je iskliznuce...zine zevalica ko da je 15 min pred porodjaj....

Inace trans osobe su posle dobijanja novog izgleda cesto sklone da rade egzibicije, tako da ne bi me iznenadilo da je trans, nisam gledao slike zenske, nego komentarisem napamet...

Ali bila je neka zenska za koju svi misle da je zensko a izjavila da bi keksala onog naseg kosarkasa....a mirise na trandziku...naravno bio joj tajnovit, sve to nije imalo drugare u srednjoj, ovo ono...sio mi ga djura...

Naucno nije, ali je neka trandzica izjavila da nije isto posle operacija, jer je ugodjaj mnogo naglaseniji pa te prosto vuce da se keksas nenormalno....sta li rade ti doktori i sto ne rade unapredjivanje zensko u zensko , tj to sto rade muskarcima kad im menjaju pol, nek pretvore u neku malu korekciju da zene budu lakse zadovoljene i samim tim sretnije, odu na klit enhancement...ne enlargement...to kod nekih ne funkcionise..

Back