- Poruka
- 36.741
Ali dalje od mene, aObavlja patriotsku i građansku dužnost. Medalju da dobije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali dalje od mene, aObavlja patriotsku i građansku dužnost. Medalju da dobije.
Godišnji odmor.a zasto je zaustavila na 158?
umorila se ili nije vise bilo potraznje?![]()
To je i meni bila prva misao, druga misao i da nije nešto.Izgleda kao da ima 35.
Žene je prosto obožavaju.Zvezda za odrasle tvrdi da "njeni napori" pomažu da se stariji tinejdžeri obrazuju o intimnim odnosima. Ranije je otkrila da "voli da uzima nevinost" i ponosno reklamira gde će biti ako ljudi žele da se sastanu sa njom da bi se intimni. Sada ima cilj da se ponovo vrati na odnose sa zauzetima i onima koji su očevi. Kako je jednom izjavila "od muškaraca pravi bolje muževe i žene joj treba zahvaliti".
Bez brige, kaže da prelazi na tate i muževe, dosadilo joj da je jure samo pobesnele mame, red je da malo živcira i ćerke i žene .Meni to što želi da uradi, da spava sa što više tinejdžera nije toliko čudno koliko potreba da se o tome javno govori. Možda je sve to i radila iz tih razloga?
Očigledna potreba za publicitetom.
ova kako gleda, bila bi najbolja reklama za onaj hotel za usamljene duse kad se skrene sa pancevca levo.Bes na mrežama u poslednje vreme privukla je devojka koja se hvali brojem muškaraca sa kojima je spavala u emisiji koju prate milioni.
Naime, 25-godišnja Boni Blu rekla je da joj je u poslednje vreme "zanimljivo" da spava sa momcima od 18 i 19 godina, ali i studentima. Nedavno, otišla je u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je podelila lokaciju sa svog telefona i odlučila da spava sa što više studenata. Kako ona tvrdi, bila je intimna sa 158 njih, a ispred hotela napravio se osmočasovni redovi onih koji su želeli da budu sa njom i čak i oni koji su samo želeli da se "jave".
(Ona.rs/Mirror.co.uk)
Pogledajte prilog 1635546
Jel bi čekao u redu?
Skida mrak klincima, dakle dobročiniteljDaj, tab ne zezaj se, ovo mi dođe kao ono kada se deli sirotinji hleb, otrpilike to![]()
Zar se tako skida mrak što čekaš na red da ubaciš?Skida mrak klincima, dakle dobročinitelj![]()
Bolje osam sati nego 8 meseci ili godina da čekajuZar se tako skida mrak što čekaš na red da ubaciš?
Pa da mito ali šta čekaju 8 sati? Da bi stavili minut dva?Bolje osam sati nego 8 meseci ili godina da čekaju
Čuj nju minut dva. Pa oni svrše u prvih 30 sekundi. Zato i ima takav obrt.Pa da mito ali šta čekaju 8 sati? Da bi stavili minut dva?
Nije to poenta...
Bolje da odu na kafu kod neke komšinice i popričaju malo, imaju nešto duži kontakt, ovo stvarno podseća na one redove za hleb i mleko, nekako je jadno
Pa vidiš da se skupilo 158 klinaca, mogu da se kladim da ih je pola ispod 18.Zar se tako skida mrak što čekaš na red da ubaciš?
Baš čekali u redu ili je ipak angažovala saradnike svog pay per view kanala na nekom sajtu sa domena ...hub.com?Zar se tako skida mrak što čekaš na red da ubaciš?
To su klinci koji samo hoće da ga istresu (po mogućstvu). A i sama činjenica da su ga zavukli je dovoljno da se proseravaju ceo životStil
Stil
Stil
Ne vredi
Naprosto treba imati stil
Postaneš deo mase koja čeka da ubaci na 30 sekundi
.. čekaš u red da ga ubaciš...
Ali sokolovi sokolovima, ..
Napaljeni 16-godišnjaci... ne možeš očekivati neku pamet tu.To su klinci koji samo hoće da ga istresu (po mogućstvu). A i sama činjenica da su ga zavukli je dovoljno da se proseravaju ceo život
i ne trebaNapaljeni 16-godišnjaci... ne možeš očekivati neku pamet tu.
od matorih penzionera,mladji ne bi mogli da dodju na redkad su se kod nas ovako izlomili za besplatne japanske tresnje
zamisli kako bi se tek izlomili za besplatnu slatku tresnjicu
Ma kakvi klinci, angažovala saradnike svog pay per view kanala sa nekog ….hub.com.To su klinci koji samo hoće da ga istresu (po mogućstvu). A i sama činjenica da su ga zavukli je dovoljno da se proseravaju ceo život
promiskuitet na maksimumu.a zasto je zaustavila na 158?
umorila se ili nije vise bilo potraznje?![]()
Glupo pitanje, ja sam video dva puta jednom neka debela ruzna jos naplacuje preko puta bas stanice u bg u nedelju ujutro, rano ujutro , znaci ne znam da li je bilo 8h ili 7h, i red od 20 ljudi cekaju i cupkaju...hladnije bilo..Bes na mrežama u poslednje vreme privukla je devojka koja se hvali brojem muškaraca sa kojima je spavala u emisiji koju prate milioni.
Naime, 25-godišnja Boni Blu rekla je da joj je u poslednje vreme "zanimljivo" da spava sa momcima od 18 i 19 godina, ali i studentima. Nedavno, otišla je u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je podelila lokaciju sa svog telefona i odlučila da spava sa što više studenata. Kako ona tvrdi, bila je intimna sa 158 njih, a ispred hotela napravio se osmočasovni redovi onih koji su želeli da budu sa njom i čak i oni koji su samo želeli da se "jave".
(Ona.rs/Mirror.co.uk)
Pogledajte prilog 1635546
Jel bi čekao u redu?