Za dr

• Začetnik teme Začetnik teme help
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
H

help

Gost
Imam problem o kome mi je inace neprijatno da pricam,pa mislim da je forum idealno mesto za to.Naime,samo na desnoj dojci,oko bradavice,pojavilo mi se nekoliko tamnih dlacica.Ruzno izgledaju i ne znam sta da radim sa njima.Do sada sam ih otklanjala pincetom,ali mi se cini da sam negde davno procitala da to nije preporucljivo.Uostalom one iznova rastu,mozda se pojavila i koja vise.Nedavno sam osetila uzasan svrab bas u tom predelu,ali je u toku dana prosao.Ovaj problem me muci vec duze vreme,zato pomozite kako da ga se oslobodim.

Ako malo prelistas teme na forumu videces da sam vec rekla da je najbolje da dlacice otklanjas jednostavnim seckanjem makazicama.
Sve ja razumem, da to smeta, da ti ruzno izgleda...ali mislim da se dzabe opterecujes oko toga.Masa zena i devojaka ima dlacice na istom mestu pa nikom nista,muskarci to cak i ne primecuju.
Sto se tice svraba,zima je ,koza je suvlja pa i dojke tretiraj mlekom za telo,isto kao i ostatak tela.I izbegavaj nosenje sintetike uz telo,bilo da je brushalter ili majica.
Znam da si ocekivala neki bolji odgovor ali ga ja ne mogu dati.Sorry!

Back