За Бугаре и Румуне нема више чекања у колонама на границама

Znaci kralj Milan je uništio Srbiju, a nisu Karadjordjevici pod kojima smo izgubili milione ljudi i nepovratno narusili odnose sa komšijama...

Pasic je prototip diktatora, ali za razliku od Stojadinovica ni bližu nije bio pragmatican, niti je želeo dobro svom narodu, niti je Srbija rasla na bilo koji način uz Pasica.

Od Karadjordja nas narod je patio, kod Karadjordjevica jeste masovna pogibija i ispunjavanje Ruskih uticaja, da je Stojanović opstao na vlasti do rata u Jugoslaviji nebi došlo, ali Britansko-Ruska veza je prevagnula nad nejakim Pavlom.

Tvoj Pasic je bio protiv svakog napretka Srbije ako je to dolazilo sa zapada, to i potvdjuje tezu da je bio Ruski špijun, čiji je sin najgora bagra i probisvet bio...
🤡

Juce bila na Horgosu i ne videh da nesto Bugare propustaju..: cekali isto kao svi.

Свако ко се нађе на Хоргоршу, мора да чека, па био он и Принц Чарлс.

Међутим, граница између Бугарске и Румуније и Румуније и Мађарске (и даље на запад) Шенгеном нестаје. Хоргош не спада у Шенген.

Кад се у наслову помену Бугари и Румуни, мисли се на државе,а не на појединце који се нађу на некој граници.

Што се тиче аутопута Виа Карпатиа, који пролази поред Србије, тј. заобилази Србију, па и Хоргорш, а повезује Балтик са Грчком, он треба да буде довршен ове године.

Међутим, граница између Бугарске и Румуније и Румуније и Мађарске (и даље на запад) Шенгеном нестаје. Хоргош не спада у Шенген.

Кад се у наслову помену Бугари и Румуни, мисли се на државе,а не на појединце који се нађу на некој граници.

Што се тиче аутопута Виа Карпатиа, који пролази поред Србије, тј. заобилази Србију, па и Хоргорш, а повезује Балтик са Грчком, он треба да буде довршен ове године.
Ne kapiram sto bi otvarao temu za Bugare i Rumune a ne dotice se Srbije... :neutral:

Tako su i Nemci najavili povecanu kontrolu na svojim granicama pa su samo povecali broj svojih policajaca koji bleju u tablicama automobila koji prolaze...

Ne kapiram sto bi otvarao temu za Bugare i Rumune a ne dotice se Srbije... :neutral:
Наравно да ово дотиче Србију.

Остали смо шупак Европе, заједно са Шиптарима и Северним Македонцима.

Док су се остали источноевропски народи развијали последњих 35 година,

ми смо назадовали или таворили у месту.

Шенген зона само показује сву беду у коју су нас бацили смрадикали са и без беђа, као и њихови црвени коалициони партнери.

Срећом, ми смо паметни, па не припадамо плавој боји

1200px-Map_of_the_Schengen_Area.svg.png

Ово све плаво, то је робија, НВО, стране усташке службе, елџибитикју...али...доћи ће Руси на делту Дунава!!!!
kako je ono toma rekao..bicemo rupa u evropskoj uniji :rotf:

Mislis da sengen nesto resava?
Bugari rade najgrozni poslovi na zapadu, od fabrika preko pakovanja robe bez bilo kakvih prava i zastita, a zive losije nego Kinezi u Kini.
Pristali su na sve samo da budu Evropljani... za Rumunima da ne pocinjem svi zaziru od njih i su korisceni za kriminal i auto kradje.
Nemislim da neki format Sengen ce nas Srba uvesti u Evropu , vec ili delujes kao individua i resis naucis jezik i svojm znanjem odes radis unovcis to i zivis , ili prosto dozvolis da budes ono sto forsira sadasnja vlast " čekač" a oni tovare dalje svojom politikom.
Ja se uvek vodim ono sto eto kod mene je upalilo, " obrazovanje je cast" i zato sam i odabrala da budem " proterana" na moju korist :)

Остали смо шупак Европе, заједно са Шиптарима и Северним Македонцима.

Док су се остали источноевропски народи развијали последњих 35 година,

ми смо назадовали или таворили у месту.

Шенген зона само показује сву беду у коју су нас бацили смрадикали са и без беђа, као и њихови црвени коалициони партнери.
:pop:

Остали смо шупак Европе, заједно са Шиптарима и Северним Македонцима
Mislis da sengen nesto resava?
Bugari rade najgrozni poslovi na zapadu, od fabrika preko pakovanja robe bez bilo kakvih prava i zastita, a zive losije nego Kinezi u Kini.
Pristali su na sve samo da budu Evropljani... za Rumunima da ne pocinjem svi zaziru od njih i su korisceni za kriminal i auto kradje.
Nemislim da neki format Sengen ce nas Srba uvesti u Evropu , vec ili delujes kao individua i resis naucis jezik i svojm znanjem odes radis unovcis to i zivis , ili prosto dozvolis da budes ono sto forsira sadasnja vlast " čekač" a oni tovare dalje svojom politikom.
Ja se uvek vodim ono sto eto kod mene je upalilo, " obrazovanje je cast" i zato sam i odabrala da budem " proterana" na moju korist :)
vec ili delujes kao individua i resis naucis jezik i svojm znanjem odes radis unovcis to i zivis , ili prosto dozvolis da budes ono sto forsira sadasnja vlast " čekač" a oni tovare dalje svojom politikom.
Sve si mu objasnila.

Via Karpati je upravo napravljen da zaobilazi Srbiju i isto tako bi bilo i da si ti na vlasti, a naravno da ima razloga zbog kojih nisi.

Back