Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 46.152
AhamPolitika Titograda je "28. članica EU '28. godine."
To je sad za 2 godine i nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhamPolitika Titograda je "28. članica EU '28. godine."
To je sad za 2 godine i nešto
Dodaju: "Pošto vam je Britanija izašla, na tačno to mesto doći će Crna Gora, nema potrebe za posebnim pripremama."
A u međuvremenu…Срећом, ми смо паметни, па не припадамо плавој боји
![]()
Ово све плаво, то је робија, НВО, стране усташке службе, елџибитикју...али...доћи ће Руси на делту Дунава!!!!
Juce bila na Horgosu i ne videh da nesto Bugare propustaju..: cekali isto kao svi.
Izvini, čime objasniti ovakav ispad? Kako bi ti na primer objasnila ovakav svoj post nekom iz EU?
Možda je Paula iz tradicionalnog miljea, gde je brak između Adama i EveIzvini, čime objasniti ovakav ispad? Kako bi ti na primer objasnila ovakav svoj post nekom iz EU?
Zapanjujuće je u šta ste neki u stanju da poverujete, tj da u sopstvenoj režiji metodom projekcije u prošlost dokazujete i da Pašićeva radikalska Srbija nije valjala, jer eto, Pašićeva partija se zvala isto kao i Šešeljeva: Kralj Milanče Obrenović je izgubio dva rata a Pašić i Kralj Pera su 1914. pohvatali više živih Austrijanaca nego Francuska Nemaca - vođeni su i preko Albanije, išli ljudi kao bele lale, jer to je bila Pašićeva Srbija a ne ona Kralja Milana da gubi ratove koje je započinjala iz njegovih ličnih hirova (npr. njegov čuveni rat protiv Bugarske 1885. - Milan Obrenović započeo rat a da niko živ nije znao sa kojim ciljem, pre toga čovek dao i pismenu izjavu Austrougarskoj da od Bugarske ne traži nikakve teritorije! Doduše, to je bio veoma sitan incident (“samo” oko 700 mrtvih na obe strane) u odnosu na njegov totalni slom kod Đunisa, Osmanlije tada nisu ponovo okupirali celu Srbiju samo zbog ruskih pretnji ratom.)Ja pričam svo vreme, jedino Ruske vlasti vise mrze svoj narod od Srpskih, od Milana Obrenovica ovde se ne zna ko više ubija interese Srbije i ko donosi gore odluke...
Praktično jedino 2 suverena i jesu Mihailo i Milan, ali naravno obojica su neslavno završila( Milan oteren od radikalskog šljama).
Svejedno, EU ima nekih svojih vrednosti.Možda je Paula iz tradicionalnog miljea, gde je brak između Adama i Eve
Amandman!
Poljska nije lgbt![]()
Ми имамо Опен Балкан, а они нека се гуше у том Шенген елџибити смраду!!!!!
![]()
A zašto se vi kolega Alter tako uzrujavate povodom događaja, pa zar niste ovde izjavili da vi lično ne bi ste primili Srbiju u EU?kolega, tebe vidim ubi tuga za migrantima koji vise nece morati posecivati srbiju,
al niko ti ne brani da ih na nekoj sengenskoj granici pokupis
i odvedes svojoj kuci![]()
To u plavom je samo jedna korporacija; dok su retke drzave unutar iste; poput Madjarske i Poljske; koje ce i sa te strane da podignu zicu na granici kad navale arapske i azijske horde.Срећом, ми смо паметни, па не припадамо плавој боји
![]()
Ово све плаво, то је робија, НВО, стране усташке службе, елџибитикју...али...доћи ће Руси на делту Дунава!!!!
Pod Obrenovicima Srbija je rasla u svakom smislu, Karadjordjevici a kasnije crveni zlotvori su nas limitirali na ovih 6m...Zapanjujuće je u šta ste neki u stanju da poverujete, tj da u sopstvenoj režiji metodom projekcije u prošlost dokazujete i da Pašićeva radikalska Srbija nije valjala, jer eto, Pašićeva partija se zvala isto kao i Šešeljeva: Kralj Milanče Obrenović je izgubio dva rata a Pašić i Kralj Pera su 1914. pohvatali više živih Austrijanaca nego Francuska Nemaca - vođeni su i preko Albanije, išli ljudi kao bele lale, jer to je bila Pašićeva Srbija a ne ona Kralja Milana da gubi ratove koje je započinjala iz njegovih ličnih hirova (npr. njegov čuveni rat protiv Bugarske 1885. - Milan Obrenović započeo rat a da niko živ nije znao sa kojim ciljem, pre toga čovek dao i pismenu izjavu Austrougarskoj da od Bugarske ne traži nikakve teritorije! Doduše, to je bio veoma sitan incident (“samo” oko 700 mrtvih na obe strane) u odnosu na njegov totalni slom kod Đunisa, Osmanlije tada nisu ponovo okupirali celu Srbiju samo zbog ruskih pretnji ratom.)
Pogledajte prilog 1666877
Ko je s puškom došao Pašiću u goste povlačio se i preko Albanije, onako s rukama uvis, K und k entuzijasti još uvek ne mogu to da prebole:
Pogledajte prilog 1666876
Ma o čemu ti to? Kralj Milan je izgubio rat 1885. i Bugarska je baš tada bez ikakvih problema pripojila Istočnu Rumeliju. Kako nisu izgubljeni genije, eeeeeej BRE, da nije bilo njega Bugari bukvalno ne bi imali o čemu da uče u školi osim o turskoj državi Asparuhovih Onogura poznatih i kao Bulgari.Pod Obrenovicima Srbija je rasla u svakom smislu, Karadjordjevici a kasnije crveni zlotvori su nas limitirali na ovih 6m...
Malo istrazi pa uvidi da ti ratovi nisu izgubljeni, Istočnu Rumeliju su Bugari proglasili za svoju teritoriju 1908g, kralj Milan ju je uspeo otisnuo 30g, zašto tvoj cika Pera ju je olako dao?
Pasic je izdajnik čiji je sin bio kabahahija veka, Pasicu kao i današnjim Rusofilima je bilo bitnije da udovolji Rusima nego potrebama zemlje...
Svi planovi oko balkanskih ratova su planovi velikog Dimitrija Cincar Markovića, što je i sam Putnik priznao.
Kralj Milan nije želeo biti marioneta u stvaranju velike Bugarske, da je to bio mi bi danas bili i bez Niša, a i dobar deo istočne Bugarske( današnje) je ustvari Sprski, ali Karadjodjevici i crveni kmeri su to zauvek izbrisali nažalost.
Zbog čega je Slovenija ušla u zemlju nakon 1918,?
Pa da bi procenat pravoslavaca bio manji od 50%...
Što se tiče “ekonomskog rasta” za vreme Obrenovića, statistika kaže da je bio oko 0,3%, ali po deceniji!Pod Obrenovicima Srbija je rasla u svakom smislu, Karadjordjevici a kasnije crveni zlotvori su nas limitirali na ovih 6m...
Malo istrazi pa uvidi da ti ratovi nisu izgubljeni, Istočnu Rumeliju su Bugari proglasili za svoju teritoriju 1908g, kralj Milan ju je uspeo otisnuo 30g, zašto tvoj cika Pera ju je olako dao?
Pasic je izdajnik čiji je sin bio kabahahija veka, Pasicu kao i današnjim Rusofilima je bilo bitnije da udovolji Rusima nego potrebama zemlje...
Svi planovi oko balkanskih ratova su planovi velikog Dimitrija Cincar Markovića, što je i sam Putnik priznao.
Kralj Milan nije želeo biti marioneta u stvaranju velike Bugarske, da je to bio mi bi danas bili i bez Niša, a i dobar deo istočne Bugarske( današnje) je ustvari Sprski, ali Karadjodjevici i crveni kmeri su to zauvek izbrisali nažalost.
U šengenu možeš da špartaš bez kontakta s graničnom murijomTo u plavom je samo jedna korporacija; dok su retke drzave unutar iste; poput Madjarske i Poljske; koje ce i sa te strane da podignu zicu na granici kad navale arapske i azijske horde.
Ne lupaj da se ne bi više blamirao, Kralj Milan je Srbiju vodio iz katastrofe u katastrofu, a ulazak Hrvatske u tzv “Jugoslaviju” je sveo Srbe na relativnu većinu. Kakve Slovenije kakvi bakrači, Korošec je balansirao ali na srpskoj strani.Pod Obrenovicima Srbija je rasla u svakom smislu, Karadjordjevici a kasnije crveni zlotvori su nas limitirali na ovih 6m...
Ma sve za jaguare.U šengenu možeš da špartaš bez kontakta s graničnom murijom
Tako ja najčešće uđem u 1 grad, a posle spontano biram sledeći, jer me niko ne propituje sve do izlaska iz šengena
Mnogi ne shvataju taj sistem, recimo pita me neki Amerikanac na bečkoj Schengen kontroli zašto ga sad kontrolišu
Pa čak i Whiskas Pobedonoscev je mislio da idem na parisku kontrolu, iako je već prođen spoljni šengen zid
Imam samo 22 dana potrošenaMa sve za jaguare.
Tako isto razmislja vecina ilegalaca.U šengenu možeš da špartaš bez kontakta s graničnom murijom
Tako ja najčešće uđem u 1 grad, a posle spontano biram sledeći, jer me niko ne propituje sve do izlaska iz šengena
Mnogi ne shvataju taj sistem, recimo pita me neki Amerikanac na bečkoj Schengen kontroli zašto ga sad kontrolišu
Pa čak i Whiskas Pobedonoscev je mislio da idem na parisku kontrolu, iako je već prođen spoljni šengen zid
Pa naravno, hoćemo da se krećemo planetom zemljom bez ćaskanja s murijomTako isto razmislja vecina ilegalaca.
Za korporativnu politiku je bitno da roba ne gubi vreme na granicama; a sto se tice obicnog coveka, njemu granice garantuju bezbednost.
Kao usao sam u Svedsku bez granicne kontrole, yey![]()
Good for youPa naravno, hoćemo da se krećemo planetom zemljom bez ćaskanja s murijom
Gospoda iz Šengena su smislila način da to postignu
Znaš kako izgleda granični prelaz Surčin u smeru k spoljaGood for you
Ne znam, tu je sve propalo kao i drzava; ali mogu ti reci da mi se svidja Madjarska granica, mada bi im ja tu predlozio i mrtvu strazu da pucaju u sve sto se krece van predvidjenog granicnog prelaza i pasoske kontrole.Znaš kako izgleda granični prelaz Surčin u smeru k spolja
Imaš ovako neku policiju našu i ikonu hrišćansku u donjem levom uglu
Zašto da normalni ljudi budu izloženi tom kršenju protivustava
Znaci kralj Milan je uništio Srbiju, a nisu Karadjordjevici pod kojima smo izgubili milione ljudi i nepovratno narusili odnose sa komšijama...Ne lupaj da se ne bi više blamirao, Kralj Milan je Srbiju vodio iz katastrofe u katastrofu, a ulazak Hrvatske u tzv “Jugoslaviju” je sveo Srbe na relativnu većinu. Kakve Slovenije kakvi bakrači, Korošec je balansirao ali na srpskoj strani.
Istorija se ne uči iz vesti o politici.
O divotama kod Đunisa potraži sam:
Pogledajte prilog 1666896
Nepovratno “narušili odnose s komšijama”? Srbi sami “narušili odnose” sa Šiptarima i Turcima, a oni bili anđelčad koja je samo nabijala na kolac? Ili su to možda Pašić i Kralj Petar krivi što Bugari nisu dobili i Bosnu i Crnu Goru? Znaš, Bugari su tražili i izlaz na Jadransko more.Znaci kralj Milan je uništio Srbiju, a nisu Karadjordjevici pod kojima smo izgubili milione ljudi i nepovratno narusili odnose sa komšijama...
Pasic je prototip diktatora, ali za razliku od Stojadinovica ni bližu nije bio pragmatican, niti je želeo dobro svom narodu, niti je Srbija rasla na bilo koji način uz Pasica.
Od Karadjordja nas narod je patio, kod Karadjordjevica jeste masovna pogibija i ispunjavanje Ruskih uticaja, da je Stojanović opstao na vlasti do rata u Jugoslaviji nebi došlo, ali Britansko-Ruska veza je prevagnula nad nejakim Pavlom.
Tvoj Pasic je bio protiv svakog napretka Srbije ako je to dolazilo sa zapada, to i potvdjuje tezu da je bio Ruski špijun, čiji je sin najgora bagra i probisvet bio...