L letnjekiše Iskusan Poruka 6.142 28.08.2024. u 22:12 - Za brak #101 Pa ne znam, ne mogu da zamislim sebe na dejtu sa nekim ko smatra da je moja seksualnost sramotna, a njegova nije. Pošto ono, za seks na prvom dejtu je potrebno dvoje.
Pa ne znam, ne mogu da zamislim sebe na dejtu sa nekim ko smatra da je moja seksualnost sramotna, a njegova nije. Pošto ono, za seks na prvom dejtu je potrebno dvoje.
adelaidea Domaćin Poruka 3.319 11.09.2024. u 21:11 - Za brak #102 Paula: Ma drugoj temi @peti ligament napisa da ako se žena prepusti strastima već na prvom sastanku, da nije za brak. Da li to važi za sve i kada bi to trebalo da popusti da bi je shvatali ozbiljno? Da li to uopšte ima veze sa tim? Ili sa kvalitetom osobe? Kliknite za proširenje... A sta bi ta mrcina drugo umjela da izjavi
Paula: Ma drugoj temi @peti ligament napisa da ako se žena prepusti strastima već na prvom sastanku, da nije za brak. Da li to važi za sve i kada bi to trebalo da popusti da bi je shvatali ozbiljno? Da li to uopšte ima veze sa tim? Ili sa kvalitetom osobe? Kliknite za proširenje... A sta bi ta mrcina drugo umjela da izjavi