Za brak

Moja baba je bacila OKO na mog dedu na nekom saboru i udala se za njega. Nije bilo nikakvog zabavljanja.
Pripretila mu je na trećem sastanku da ima još 5 uvarača ako se on "zeza", i on nije smeo da pita ni ko su tih 5. :zcepanje:
Prosio je neki čovek sa malim detetom, mojim ocem.
Rekla mu je da ne obilazi njen kraj. Čovek umro, a nije se ženio. :(
 
Колега Лиги се више ложи на нејач, вечна огњишта, малу Дару из Јасеновца, гробове предака, ђедове бркове и ијекавски говор, него на жене, тако да није релевантан саговорник за ЉиС.
Slažem se sa zaključkom, ali je razlog taj što sam se sa praktično 18 godina oženio, pa onda ne mogu mogu u potpunosti da shvatim tvoje probleme erektilne disfunkcije usled Vučić direjndž sindroma.
 
Na prvom dejtu treba da dodje u suknji do poda i sa maramom. neobrijanih noga i brkova...da na displeju telefona nosi sliku brace sa sela,i time pokaze i dokaze cednost i kvalitet materijala za brak
kada muzjaka ubedi u svoju cednost,onda moze da se pokaze u pravom svetlu svoje vestine stecene na desecima aftera i letovanja u Čanju i Sutomoru....i na zadnjem sedistu mu vakumski izvuce bubrege kroz polni organ...
 
To što je sa tobom u krevetu posle prvog izlaska ne znači da je karakondžula. Koliko neko može da ima loše mišljenje o sebi da mu bude neverovatno da je neka poželela sa njim odmah prvo veče :D
Не ради се о лошем мишљењу о себи већ о свести да је друга страна заинтересована за фантазију коју је изградила на основу оно мало знања које поседује о теби -- знање које је поприлично ограничено, с обзиром да је реч о првом састанку.

Упознавање би требало да буде постепен процес који почиње од почетне дистанце која се онда временом постепено, малим корацима, смањује. Секс би требао да дође на самом крају, као одраз комплетираног зближавања. А овде се прича о сексу одмах након првог састанка ( добро је да је уопште било састанка . . . )
 

Back
Top