Za brak

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma drugoj temi @peti ligament napisa da ako se žena prepusti strastima već na prvom sastanku, da nije za brak.

Da li to važi za sve i kada bi to trebalo da popusti da bi je shvatali ozbiljno?

Da li to uopšte ima veze sa tim? Ili sa kvalitetom osobe?

Ako se žena prepusti strastima na prvom sastanku, to znači da je kliknulo između vas i da to prosto treba da se nastavi ...

O braku odlučuje mnogo drugih stvari a ne samo jedna činjenica da se ona predala na prvom sastanku

A da nije možda i činjenica da je muškarac zagoreo pa da prosto napada do te mere da želi da ga umoči po svakoj ceni ?

Ma drugoj temi @peti ligament napisa da ako se žena prepusti strastima već na prvom sastanku, da nije za brak.

Da li to važi za sve i kada bi to trebalo da popusti da bi je shvatali ozbiljno?

To zavisi od toga šta ti tražiš od braka kao muškarac. Meni bi to bio indikator da nije za brak prema mojim standardima.

Više volim ljude koji se opuste i ponašaju se kako se osećaju i kako misle da treba... To što je sa tobom u krevetu posle prvog izlaska ne znači da je karakondžula. Koliko neko može da ima loše mišljenje o sebi da mu bude neverovatno da je neka poželela sa njim odmah prvo veče :D

Da kao, ako je dala tebi na prvom dejtu da bi te videla opet, možda
će i poštaru dati, kada ga prvi put vidi, da se ne naljuti čovek pa da
ne donosi poštu više.
Sasvim razumni standardi... :think:
Ne treba mi dati da bi me opet videla. Svasta. To ukazuje da nema sta bolje da ponudi od tela, pa odmah nudi to.. valjda me njen karakter zanima za brak. Pises svasta.

Mislim da to "davanje iz prve" iz muske perspektive nema veze sa kvalitetom osobe nego sa karakterom...
Uplase se od njenog karaktera...:D

Back