Za 48 sati će biti poznata Putinova sudbina

import

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
139
Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak tvrdi da će sudbina ruskog predsednika Vladimira Putina biti poznata uskoro.

"U sledećih 48 sati definisaće se novi status Rusije. Ili potpuni građanski rat ili dogovoreni prenos vlasti, ili privremeni predah pre sledeće faze pada Putinovog režima", napisao je Podoljak, savetnik predsednika Vladimira Zelenskog.

Kako je istakao "tišina ruske elite je zaglušujuća".

U međuvremenu, Prigožinovi plaćenici zauzeli su grad Rostov, a prijavljene su eksplozije i u susednom Voronježu.

U subotu je u Moskvi proglašeno vanredno stanje u strahu od dolaska Prigožinovih plaćenika kojih navodno ima oko 25 hiljada i odlično su naoružani.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=24&nav_category=78&nav_id=2356034

Konačno da im vidimo leđa!
Alijansa rusija-radikali već decenijama sedi na grudnom košu čovečanstva.
Vreme je da se to
demokratski promeni!

Poslednja izmena od moderatora:
Video-z-putinym-za-gratamy-v-zali-sudu-2.png

14.25: Vagner: Uskoro ćemo imati novog predsednika​

Geraščenko je na Tviteru preneo saopštenje Vagner grupe sa Telegrama u kojem se navodi: "Putin je pogrešno izabrao. Tim gore po njega. Uskoro ćemo imati novog predsednika"
jes nekad pomislio da je ovo igra njih dvojice?
da navuku povampireni zapad, pa da im se argumentovano naebu mile majke :lol:

Ja sam protiv NATO PAKTA, a nisam tako bolesno kao vi za Rusiju. Baš me briga za Rusiju. Meni idete na živce vi rusofili. Vi ste problem, a ne Rusija. Vi ste za mene isto izdajnici kao i ovi što su za NATO.
Ako supermaciju nad svijetom imaju sile srbima nenaklonjene srbi se nece dobro provesti kao sto se nisu proveli zadnjih 30 god jer svjedoci smo etnickog ciscenja srba ,bombardovanja ,iznurivanja sankcijama itd

I savim je normalno da su srbi protiv nato a za Rusiju

Back