Vojnik06

Obećava
Poruka
55
Ovako zanima me vase misljenje, kada bih plivao 7 dana u nedelji svaki dan po 1500m, 30 dana. I pored plivanja istezao na vratilu ili sipci po 20 minuta. Da li bih za tih 30 dana uspeo da se izvucem 10cm u visinu. Imam 15 godina i visok sam 170cm naravno pored svega toga igrao basket. Treba mi iskreno misljenje.

probaj ovu spravu za rastezanje :D

istezanje.jpg

Verovatno ne bi, ali sad se najvise razvijas, tj period od 12 do 19, kako ko...

Svakako ti nece stetiti samo napred sa plivanjem, sto vise i sto kvalitetnije...

Meni je jedan od regrets to sto nisam poslusao drugaricu da idem na plivanje u srednjoj skoli....naucih redovno plivati tek sa 33...

Ovako zanima me vase misljenje, kada bih plivao 7 dana u nedelji svaki dan po 1500m, 30 dana. I pored plivanja istezao na vratilu ili sipci po 20 minuta. Da li bih za tih 30 dana uspeo da se izvucem 10cm u visinu. Imam 15 godina i visok sam 170cm naravno pored svega toga igrao basket. Treba mi iskreno misljenje.
Ni u pedesetoj dimenziji.

Kratkonogi si jazavac, tako je kako je.
Ako te priroda odluci uciniti dugackim, dogodit ce se, ali tu stretching ne pomaze.

Tad bi se preopteretio i onevestio XD

Ja sam u Njemackoj imao prijatelja koji je u pubertetu poceo ubrzano rasti, ni priblizno 10 cm u mjesecu, imao je ozbiljan problem, zbog toga sto kosti nisu mogle ispratiti brzinu razvoja.
Deset cm u mjesec dana moguce je jedino ako si mutant.
Drzi se ti kratkih nogu, zdravije je.

Back