З.Сстанишић: СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ ПЛАЋЕНИ ПРЉАВИМ АЛБАНСКИМ НОВЦЕМ

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Zoran Stanišić: Srpski političari plaćeni prljavim albanskim novcem


Porodica Stanišić iz Prištine, proterivana dva puta iz svog grada, 1999. i u julu 2005. godine, optužuje ministra u kosovskim privremnim vlastima Slobodana Petrovića za smišljenu, i u saradnji sa albanskim kriminogenim vlastima i ljudima iz albanskog podzemlja, organizovanu otimačinu imovine.


Zoran Stanišić, vlasnik nekada najjače firme u Prištini, kaže da je ovaj Tačijev Srbin imao prećutnu podršku vlasti u Beogradu i da Ministrastvo za KiM i Tačijevo ministarstvo za povratak zajednički rade na istom cilju: da se Srbi na Kosovo, pogotovo u gradove, više nikada ne vrate. Posle svega na što je u Briselu pristao srpski pregovarač Borislav Stefanović, Stanišić više nema rezervi da ne izrekne i najtežu optužbu: izdaja.


- Izdaja se kod Srba nagrađuje, dok se kod Šiptara rešava po kratkom postupku, bez suda, kao u slučaju Limajevih svedoka. Ministar Saša Rašić je taj koji je slao Srbe u fantomkama protiv Srba na severu – otkriva nam Stanišić. Njemu je Tačijev ministar Milićević zabranio povratak, a kada je u svoj prištinski dom poslao majku, ona je tamo bila kidnapovana, doživela strahote. U tome je, kako nam govori Stanišić, učestvovao jedan od Petrovićevih telohranitelja, po nacionalnosti Albanac.


- Imali smo firme, imovinu, imali dostojanstvo. Sve nam je oduzela Tačijeva vlast uz pomoć srpskih sluga. Petrović ima imeperiju u Srbiji kupljenu prljavim šiptarskim novcem. Ima bogatstvo, a to njegovo novokupljeno bogatstvo štiti režim u Beogradu. Petrović zajedno sa šiptarskim plaćenicima u Beogradu Srbe sa severa Kosova naziva kriminalcima jer ne priznaju granice njegove i Tačijeve države – ispoveda se Stanišić.


Sva njegova očekivanja da će vreme doneti neko poboljšanje situacije pala su u vodu i on izlaz vidi samo u raskrinkavanju albansko-srpskog kriminalnog saveza. Međutim, kao oličenje albanskog kriminala, on ne vidi Tačija koga smatra marionetom, već ljude koji se u javnosti mnogo ne pojavljuju.


- Džavit Haliti je najjača figura, on vlada iz senke. Ubistva, postavljenja na funkcije, to je njegovo. On je taj koji vodi za ruku Tačija kao malo dete. Živi u Švajcarskoj, povezan je sa Osmanijevima, koji trguju drogom. Zovu ga Zeka, to mu je Služba državne bezbednosti nekada dala kao konspirativno ime. On je formirao kosovsku tajnu policiju ŠIK. Meni je rekao otvoreno: Zorane, ja većeg nacionaliste od vas nisam video – kaže nam Stanišić, koji se nije ustezao da sa svojom dokumentacijom zakuca na vrata svih vodećih albanskih političara.


Pokazuje nam obiman dosije sa korepondencijom sa albanskim, srpskim i međunarodnim faktorima: Jakup Krasnići, Jahjaga…


Shvatio je ulogu Srba u Tačijevoj vladi. Oni su tu da obeshrabre na povratak „one Srbe koji nisu korumpirani i koji imaju viziju povratka“. Godinama pokušavamo da aktiviramo porodično preduzeće i to na principima multietničnosti. Na stotine apela na sve nadležne adrese bilo je uzaludno.


- Vratio sam se krajem jula 2005. u razrušeni i opljačkani dom, višedecenijsko porodično nasleđe. Moja kompanija bila je najuspešnija, zapošljavala radnike i Srbe i Albance i druge, plaćala porez. Radili smo bez kredita, pranja para, nikada nismo bili miljenici režima, već smo bili nemi posmatrači partijskih ološi, njihovih pljački, nepotizma. Ti su prvi pobegli sa Kosmeta i unovčili patnju svog naroda. Pre 30 godina sam vodio prvu multietničku kompaniju na Kosovu, a oni do danas nisu stvorili nijednu. Ali stvorili su multietničku kriminalnu vladajuću kastu – zaključuje Stanišić.


Izvor: Politika

http://bktvnews.com/zoran-stanisic-srpski-politicari-placeni-prljavim-albanskim-novcem/

***********************************************************************************************

Још један "успех" велеиздајника у Београду!!! :evil::evil::evil:.............:rtfm::rtfm::rtfm:
 
Чанак је на плати твоје бурекџинице?!?:think:
Mani sad Čanka, jel ovo itina što čovek gore navodi ili nije ???
Jel tačno da taj Petrović ima imperiju u Srbiji a jedan je od ministara u Tačijevoj vladi... Kako je to moguće... pa šta radite od tih ljudi... ???
 
KIM je ceo vek izlozen politickim igrama...i sluzi za biznis politicarima...narod i srpski i albanski je kolateralna steta...

Pajo, takve koji to rade i na tome stiču bogatstvo, većina pametnog sveta bi odavno škartirala, u najlon kesu i krokodilima za obrok.
Ja se čudim tim ljudima dole, da nakon svega, hiljde ubijenih, otetih, nemaju sloge da takve likvidiraju... pa to rade svi, pa i sami Albanci...
 
Ma ne samo sada.
I Tadić je slao BG policiju na one srbe u Ibarskom Kolašinu
da pomognu braći šiptarima,
kad već oni uz pomoć amera i KFOR-a nisu uspeli.
Predsednik Nikolić bi morao da ode tamo, da razgovara sa njima,
i da otvoreno kaže da li i kakve garancije može da im da
da ih neće stalno napadati.

И наша полиција и наша војска очигледно СЛУЖЕ КАО СЛУЖАВКЕ СВАКОМЕ КОМЕ СЕ НАДИГНЕ И ТО НА ОСНОВУ ПОТПИСА МИНИСТАРА:

Srpski policajci na crnogorskom primorju


Policajci iz Srbije patroliraće ove godine i narednih godina na crnogorskom primorju u vreme turističke sezone. Policajci će ove godine biti u Baru, Budvi i Herceg Novom. Srpski policajci sa kolegama iz Crne Gore tokom turističke sezone patroliraće na crnogorskom primorju, predviđeno je protokolom o policijskoj saradnji dve zemlje koji je danas potpisan.244708_15614965b_f.jpg
Srpski policajci u Crnoj Gori: Potpisivanje protokola o saradnji​

Direktor srpske policije Milorad Veljović rekao je da će ove i narednih godina u vreme turističke sezone srpska policija biti prisutna u Crnoj Gori i da je dogovoreno da u prvoj smeni šest policajaca boravi u Baru, Budvi i Herceg Novom.


Policajci će u Crnoj Gori boraviti od 1. jula do kraja avgusta.


Veljović je rekao da se saradnja dve policije iz dana u dan poboljšava, da će na taj način bezbednosna situacija biti bolja i da će broj turista iz Srbije biti veći.Direktor Uprave policije Crne Gore Božidar Vuksanović rekao je da je potpisivanje protokola istorijski trenutak i da će se dve države zajedničkim snagama suprotstaviti svakom vidu kriminala.

Vuksanović je rekao da je akcijom "Moj policajac – naš policajac" predviđeno da sa crnogorskim policijacima rade policajci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hecegovine, koji će poslati poruku regionu da ovo područje više nije zona rizika već da su građani bezbedni.

Božidar Vuksanović naveo je da bi policije dve države trebalo kontinuirano da sarađuju kako bi se razmenom iskustava i zajedničkim delovanjem suprotstavili organizovanom kriminalu.Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je prisustvovao potpisivanju protokola, rekao je da je saradnja dva ministarstva i policije na visokom nivou i da je zajednički interes da Srbija i Crna Gora budu očišćene od kriminala.

п.с. И значи сви ми кроз порез и плате полицајаца ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕЂУЈЕМО МИЛОВЕ МАФИЈАШЕ... срамота!!! И тај Вељовић је очигледно Милов Црногорац....... срамота!!!
 
Pajo, takve koji to rade i na tome stiču bogatstvo, većina pametnog sveta bi odavno škartirala, u najlon kesu i krokodilima za obrok.
Ja se čudim tim ljudima dole, da nakon svega, hiljde ubijenih, otetih, nemaju sloge da takve likvidiraju... pa to rade svi, pa i sami Albanci...

oni sto se obogate--obicno odu sa KIM..
 

Back
Top