Z-DEMON

• Začetnik teme Začetnik teme cages
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cages

Zainteresovan član
Poruka
399
Pri proveri kompa sa spybot-om s&d pred kraj skeniranja prijavljuje gresku zbog z-demon i prekida scan.
O cemu je rec?
A AD-aware se pro ne nalazi nista...

cages:
Pri proveri kompa sa spybot-om s&d pred kraj skeniranja prijavljuje gresku zbog z-demon i prekida scan.
O cemu je rec?
A AD-aware se pro ne nalazi nista...[/quote

Pa uzmi pa obrisi tog demona, onga ima na spisku, pa ponovo skaniraj verovatno mu smeta da nastavi :!:

4drago:ne moze da se obrise,cak mi kaze "cestitamo,nijedan blabla nije pronadjen"
4agent:veoma korisno,hvala,medjutim nijedan od pomenutih nacina nije pomogao da ga nadjem :(
Pri ponovnom skeniranju ponovilo se isto.
Poruka je sledeca: "Greska prilikom provere!Z-demon:ungultiger datentyp fur "
Zna li ko sta znaci ovo na nemackom?Dali je moguce da tog $hit-a uopste nema na kompu nego da je spybot pobrljavio?

drago41:
cages:
O cemu je rec?

Pa uzmi pa obrisi tog demona, onga ima na spisku, pa ponovo skaniraj verovatno mu smeta da nastavi :!:

Mislim da sam negde video neki alatic za brisanje tog demona, kada ti pokaze tog demona dali ima neku putanju gde se nalazi (jer spy bot ne verujem da je pobrljavio tj, da je taj demon jaci) pa ga rucno obrises, imas i noviju verziju spybota 1.4 probaj da ga instaliras pa sa njim da vidis na cemu si :?: :idea: :!:

drago41:
drago41:
cages:
O cemu je rec?

Mislim da sam negde video neki alatic za brisanje tog demona, kada ti pokaze tog demona dali ima neku putanju gde se nalazi (jer spy bot ne verujem da je pobrljavio tj, da je taj demon jaci) pa ga rucno obrises, imas i noviju verziju spybota 1.4 probaj da ga instaliras pa sa njim da vidis na cemu si :?: :idea: :!:

Idi na google ukucaj z-demon na drugoponudjenom sajtu imas i rucno uklanjanje a ima i to da ga brise pest patrol 2005 pa javi sta si urasdio :!:
To je trojanac a spybot njih ne moze da obrise :idea: :!:

Nasao sam uputstvo za rucno uklanjanje ali ga nema tamo gde bi trebao da bude a putanja ka njemu jednostavno ne postoji,razlog vise da mislim da ga nema na kompu.

Back