maybell
Poznat
- Poruka
- 8.343
Yugo mi je uvek bio gotivniji..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako, ako se o autu prave vicevi onda znaš kakav je. Tako gledajući ispada da je Kec mnogo bolji.- Brus Vilis je vozio juga
- o jugu ima milion viceva, a o kecu tek par
Znaš kako, ako se o autu prave vicevi onda znaš kakav je. Tako gledajući ispada da je Kec mnogo bolji.
Keceva je vise napravljeno, 1,273,532 . Jugica 794,428.Ima li negde podatak kojih je više napravljeno?
Lakši od Lade, Tristaća, Pezejca i ostalih socrealističkih štihova je definitivno bio. Jedino su one stare Škode imale lakši.Nije mu bio lak volan nego smo mi bili mlađi
da ali Škode one starije imali su motor pozadi , pa je time prednjica bila rasterećenaLakši od Lade, Tristaća, Pezejca i ostalih socrealističkih štihova je definitivno bio. Jedino su one stare Škode imale lakši.
Znam, samo kažem da lakoća volana u Kecu nije bila do naše mladosti nego do bolje konstrukcije od ostalih koje sam pomenuo.da ali Škode one starije imali su motor pozadi , pa je time prednjica bila rasterećena
E što jes' jes' juga moraš da zapneš ko lud , stoput da okreneš volan da bi se točkovi okrenuli za jedva 15 stepeni.kod keca bilo interesantno što nije imao servo na volan, a okretanje mu je bilo veoma lako
Šta ja znam, vozio sam kratko bratovog Juga i nije mi bio tako težak volan. Dobro, i ja sam bio jači u to doba. Verujem da je Jugov volan bio lakši od Ladinog.E što jes' jes' juga moraš da zapneš ko lud , stoput da okreneš volan da bi se točkovi okrenuli za jedva 15 stepeni.
Pogledajte prilog 1631077
Meni je lakši volan bio na ford capriju i svemu ostalom posle nego na stojadinu. Ima tu i do matematike tj izrade letve volana i vešanja.Lakši od Lade, Tristaća, Pezejca i ostalih socrealističkih štihova je definitivno bio. Jedino su one stare Škode imale lakši.
Naravno da ima veze pogon koji je kod Kaprija bio na zadnjim točkovima. Najlakši volan od bilo kog auta bez serva sam sreo u Kadetu C iz sedamdesetih.Meni je lakši volan bio na ford capriju i svemu ostalom posle nego na stojadinu. Ima tu i do matematike tj izrade letve volana i vešanja.