- Poruka
- 1.169

OK,vi novi ne procitaste pitanje.Koja je po vama bolja karta obelisk ili kuriboh.i jos nesto.ko zna onaj sajt za yugioh,gde ukucas ime karte spila boostera ili slicno,a om ti izbaci sve o tome?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

OK,vi novi ne procitaste pitanje.Koja je po vama bolja karta obelisk ili kuriboh.i jos nesto.ko zna onaj sajt za yugioh,gde ukucas ime karte spila boostera ili slicno,a om ti izbaci sve o tome?

Ko od vas ima originalne karte?to su one sto spil kosta 1000 din,a booster,one kesice od po 9 kata,trista din.

To sto ti trazis je prakticno nemoguce(koliko ja znam) jer epizode posle Waking the Dragons(4. sezona), Grand Championship(mini sezona), Dawn of the Duel(5. sezona) kao i Capsule monsters(mini serija) nisu prikazivane ni kod nas ni u Hrvatskoj, pa ih nigde neces naci sinhronizovane. Sto se tice titlova, to ces jos teze naci jer izgleda da niko nije toliko zaludan da ih prevodi, ali ako dobro ili solidno znas engleski, nece ti biti problem da ih odgledas. Evo ti link za epizode, nisu sinronizovane i nema titlova, ali sta da se radi. Upravo sam odgledao 5. sezonu i mogu da ti kazem da je najjaca od svih prethodnih.
http://z13.invisionfree.com/YGOfans/index.php?showtopic=6466&st=0
Moraces samo da se registrujes. Uzivaj...![]()

ALI IMA 1 MALI PROBLEM
MOJ INTERNET JE DOSTA SPOR(TO I JESTE JEDINI RAZLOG ŠTO SAM EPIZODE HTEO NA DVD. DA LI TU 5. SEZONU IMAŠ NA DVD?

Ko od vas ima originalne karte?to su one sto spil kosta 1000 din,a booster,one kesice od po 9 kata,trista din.
![]()
![]()

znam da obelisk nesme u borbi,al mislim inace,a ja u grckoj kupujem dek za 15 evra
,a booster za 5
.onaj sto ima 6 karata,a jedna ona na koja nije karta nego nesto sto ti pokazuje strategije
.a u dragon ne idem jer sam daleko od belog grada(
beograda
).a gde ima org. u jagodini cupriji ili u paracinu,treba mom bratu,on me pitao zato sto sam dobar igrac
,al ja sve kupim u grckoj,pa neznam:???:.

a neznas onaj saj sto kucas ime karte a on ti izbaci sve o noj(gde se dobija,kako se koristi,slika.....)mnogo dobar.
,e,si video www.yugiohcardmaker.net,to je svetinja
koja se dira

.tu uploadujes sliku,ispises ime i ostalo,a on sve napravi,al tek kad kliknes na generate,ili tako nesto.mnogo zesce

(glupa tastatura:mad:
)
Pozzzzz
Ja sam iz RS i ovde je tesko naci orginale! Jel moze neko da mi pomogne
Gde mogu da se kupe orginali
Tnx unapred
u cemu je fora sa vatrometima? :???:

znam da obelisk nesme u borbi,al mislim inace,a ja u grckoj kupujem dek za 15 evra
,a booster za 5
.onaj sto ima 6 karata,a jedna ona na koja nije karta nego nesto sto ti pokazuje strategije
,je 2,50 evra
.a u dragon ne idem jer sam daleko od belog grada(
beograda
).a gde ima org. u jagodini cupriji ili u paracinu,treba mom bratu,on me pitao zato sto sam dobar igrac
,al ja sve kupim u grckoj,pa neznam:???:.
a neznas onaj saj sto kucas ime karte a on ti izbaci sve o noj(gde se dobija,kako se koristi,slika.....)mnogo dobar.
,e,si video www.yugiohcardmaker.net,to je svetinja
koja se dira
.tu uploadujes sliku,ispises ime i ostalo,a on sve napravi,al tek kad kliknes na generate,ili tako nesto.mnogo zesce
(glupa tastatura:mad:
)

UZMI SLABO
),zatim uzmi creature swamp,das sto si uzeo,a do kraja borbe koristis jako.moze to i snach steal,ali ona daje protivniku 1000 u stand buy fazi.

:mad:

:headbang:
tkacio::headbang::headbang:

tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio: