Yu-Gi-Oh!

:vatromet::vatromet::vatromet:OK,vi novi ne procitaste pitanje.Koja je po vama bolja karta obelisk ili kuriboh.i jos nesto.ko zna onaj sajt za yugioh,gde ukucas ime karte spila boostera ili slicno,a om ti izbaci sve o tome?:vatromet::vatromet::vatromet:

To sto ti trazis je prakticno nemoguce(koliko ja znam) jer epizode posle Waking the Dragons(4. sezona), Grand Championship(mini sezona), Dawn of the Duel(5. sezona) kao i Capsule monsters(mini serija) nisu prikazivane ni kod nas ni u Hrvatskoj, pa ih nigde neces naci sinhronizovane. Sto se tice titlova, to ces jos teze naci jer izgleda da niko nije toliko zaludan da ih prevodi, ali ako dobro ili solidno znas engleski, nece ti biti problem da ih odgledas. Evo ti link za epizode, nisu sinronizovane i nema titlova, ali sta da se radi. Upravo sam odgledao 5. sezonu i mogu da ti kazem da je najjaca od svih prethodnih.

http://z13.invisionfree.com/YGOfans/index.php?showtopic=6466&st=0

Moraces samo da se registrujes. Uzivaj...:super:

HVALA!:ok::ok::ok:ALI IMA 1 MALI PROBLEM:(:( MOJ INTERNET JE DOSTA SPOR(TO I JESTE JEDINI RAZLOG ŠTO SAM EPIZODE HTEO NA DVD. DA LI TU 5. SEZONU IMAŠ NA DVD?:sad2::sad2::sad2:

:vatromet::vatromet::vatromet:znam da obelisk nesme u borbi,al mislim inace,a ja u grckoj kupujem dek za 15 evra:super:,a booster za 5:super:.onaj sto ima 6 karata,a jedna ona na koja nije karta nego nesto sto ti pokazuje strategije:thumbdown:,je 2,50 evra:super:.a u dragon ne idem jer sam daleko od belog grada(:hahaha:beograda:hahaha:).a gde ima org. u jagodini cupriji ili u paracinu,treba mom bratu,on me pitao zato sto sam dobar igrac:klap:,al ja sve kupim u grckoj,pa neznam:???:.:vatromet::vatromet::vatromet:a neznas onaj saj sto kucas ime karte a on ti izbaci sve o noj(gde se dobija,kako se koristi,slika.....)mnogo dobar.:worth:,e,si video www.yugiohcardmaker.net,to je svetinja :worth: koja se dira:hahaha::hahaha::hahaha:.tu uploadujes sliku,ispises ime i ostalo,a on sve napravi,al tek kad kliknes na generate,ili tako nesto.mnogo zesce:klap::worth::D;):cool:(glupa tastatura:mad::besan2::twisted::dash:)

Zna li neko kada je izashla 5 Sezona Yu-Gi-Oh!? I da li ce ikada sinhronizovati na Srpski??
Samo josh neshto... Ako neko ima epizode sinhronizovane na Srpski, nije bitno koje(i ako mu je dovoljno brz internet) neka stavi na torrent ili na RapidShare (U delovima). Kada upotpunim Sezonu 1 (Nedostaje mi disk 4, 6 i 10) stavicu na torrent, ali ne zaboravite na seed!! :) Pozzzzz

Ma gledala sam ja to i ranije, nego mi opet privuklo paznju, pshto se repriziraju Yu-Gi-Oh! waking the dragons, i Yu-Gi-Oh! Gx, mada su pri kraju, Gx se na ultri zavrshilo skoro.....
Opasni su, najjacha karta: Orikalkosov pechat :mrgreen:

Ja obozavam taj crtani,naucio sam i da igram karte! Ali nikako da razlikujem original karte od laznih:!: Ja sam iz RS i ovde je tesko naci orginale! Jel moze neko da mi pomogne:?: Gde mogu da se kupe orginali:?: Tnx unapred:!:

:vatromet::vatromet::vatromet:znam da obelisk nesme u borbi,al mislim inace,a ja u grckoj kupujem dek za 15 evra:super:,a booster za 5:super:.onaj sto ima 6 karata,a jedna ona na koja nije karta nego nesto sto ti pokazuje strategije:thumbdown:,je 2,50 evra:super:.a u dragon ne idem jer sam daleko od belog grada(:hahaha:beograda:hahaha:).a gde ima org. u jagodini cupriji ili u paracinu,treba mom bratu,on me pitao zato sto sam dobar igrac:klap:,al ja sve kupim u grckoj,pa neznam:???:.:vatromet::vatromet::vatromet:a neznas onaj saj sto kucas ime karte a on ti izbaci sve o noj(gde se dobija,kako se koristi,slika.....)mnogo dobar.:worth:,e,si video www.yugiohcardmaker.net,to je svetinja :worth: koja se dira:hahaha::hahaha::hahaha:.tu uploadujes sliku,ispises ime i ostalo,a on sve napravi,al tek kad kliknes na generate,ili tako nesto.mnogo zesce:klap::worth::D;):cool:(glupa tastatura:mad::besan2::twisted::dash:)

slusaj nemoj vise da reklamiras taj sajt to je toooliko dosadno.inace ako ti se toliko svidja sajt lepo reci jednom.ja sam napravio desetine karata na tom sajtu jos pre 6 meseci tako da mi nije nova vest.a za paracin,cupriju i okolinu ne znam stvarno gde ima karte.i u grckoj su busteri 2eure od 5 karata,4eur od 9 karata i 5eur od 13karata.starter dekovi su 7 eur a structure su 10eur.

I cekaj ti igras u zmaju YGO?
Mislim da sam ti poslao PM ali nema veze, pitacju te o5 ovde ako mozes da mi odgovoris:

- Kojim danima i u koliko sati su turniri?
- Jel ima dosta igraca?
- Koja godista su otprilike?
- Jel to bash zmaj, nije Black Dragon ili White DRagon ?
- Jel to onaj zmaj na toplicinom vencu?

Turiniri su subotom,ali nema neko odredjeno vreme tako da sto ranije dodjes to bolje.
Ima dosta igraca i najvise ih ima 93 i navise,zavisi kako kad,mada ima i klinaca.
To je crni zmaj.
Jeste toplicin venac 9.

jedno pitanje.kad si bio zadnji put u grckoj?ja tri dana pred letnji,i tad su karte bile na raspustu,pa je starter dek kostao 10,50,a pisala i original cena,14,50.pa ti vidi.a kad si pamet,kazi koliko kosta special edition?S.E.force of the breaker je kostao 18 ili 18,50,ne secam se,a zbog popusta ja dade 15.a evo kako da prepoznate org:

veoma su skupe kao sto vidite iz razgovora(pricamo o EVRIMA)
izgledaju kvalitetno
imaju hologram u donjem desnom uglu sa onim okom i YUGIOH logom
gledaj pravila pa ces videti da tamo nema tipovi kao demon i bird,a nema ni atributa kao
sound
gledaj slike na internetu i uporedi neke od tvojih,razlika je ocigledna.
a jel nekome smetaju vatrometi?

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

ok ja kucam moji vatromet ali da se vratimo yugiohu.koja je vasa omiljena karta,lik,strategija...evo mojih:
Black luster soldier(jeste krs ali je volim i uvek mi pomaze)
zane
gledaj uzmes protivniku cudoviste sa brain control,change of heart ili snach steal kad ima jedno jako i jedno slabo(:rtfm: UZMI SLABO :rtfm:),zatim uzmi creature swamp,das sto si uzeo,a do kraja borbe koristis jako.moze to i snach steal,ali ona daje protivniku 1000 u stand buy fazi.

moja kombinacija je level limit area b i 2 solar flare dragona jer svaki skida po 500 u end fazi pa jos dodam neo spacian air humingbird(ona ptica crvena) i punim zivotne do mile volje i kad se nakupe monsteri onda ceasfire.uzgred snatch steal je zabranjen tako da nema vajde od toga.

i snach steal?!?!?!?!?!?!NE MOGU DA VERUJEM!!!PA GDE TO MOZE!!!!!PRVO CALL OF THE HOUNTED,A SAD OVO!!!!!ESTE BRE NORMALNI!!!!!!!KAZI DA JE ELMA NEZNAM NI JA STA DAGER ZABRANJENA,A MONSTER REBORN OGRANICEN,I IGRAM PO TRADICIONALNOM FORMATU!!!!!!!KO BRE SASTAVLJA TU LISTU!!!!!JEL TO ONI IZ UPPER DECK ENTERTEMENTA ILI KO!!!!!!PA TO NEMA NIGDE!!!!!!!!!!!!!:dash::mad::mafijas::besan2::twisted::azdaja::ljutko::cross::headbang::thumbdown::evil::otkacio::headbang::headbang::cross::cross::mafijas::mafijas::dash::dash::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted::azdaja::azdaja::besan2::besan2::besan2:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa igraj po tradicionalnom,ali niko tad nece da igra sa tobom.bolje napravi dek po advanced formatu jer se svugde tako igra.i liste stavlja ne upper deck nego neki yugioh comunitu koji odlucuje koje su karte prejake.

Lista se sastavlja prema novosmisljenim taktikama i novo izaslim kartama. Monster reborn je bio dozvoljen samo kada je bio ultra rare. Snatch steal dozvole pa zabrane pa ope dozvole pa opet... :)
U osnovi su unistili igru novim , prejakim, kartama

ovde kod mene svi igraju po tradicionalnom,pa cu i ja,a kad idem na turnir ja cu da prepravim,a ne shvatam 1 stvar.kad vec postoje ogranicene sta ce pa sad i zabranjene.mislim ring of destruction jeste karta za pobedu ili poraz,ali opet,kad je i ja i protivnik imamo,zar nije isto kao kad je nema ni jedan,a pazi ovo:koliko sam informisan,na naj novijoj listi call of the hunted je zabranjena,a monster reborn ogranicema.I DON'T UNDERSTAND.PLEASE,TRANSLATE.jel to logicno ili ne.a da::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Back