Yu-Gi-Oh!

ovde smoky,imam jedno pitanje koja karta je bolja obelisk the tormentor ili kuriboh:???:e idite na www.yugiohcardmaker.net tu uploadujte sliku(moze i iz painta ako je saveujute na JPG).tu pravite karte pisete atk,def,efekt,mozete praviti i spell i trap karte,a i monster,odredi dali je ritual fuzion.................:super::klap::ok:,nekad nervira zato sto je spor generating:dash::headbang:ali sve u svemu je mnogo zejstik:worth::orkestar::super::D

Gledao sam malo po ovoj temi i neki misle da je YUGIOH za klince.Za te pametne imam informaciju da je igra komplikovana da je cak ni moji drugovi neznaju,mislim malo ko zna razliku izmedju DESTROY CARD i NEGATE EFFECT,pa vi racunajte.

Pa,da je za klince...i nije bas...:think::think::think:A mozes li mi objasniti sta je ono YU-GI-OH GX! ????:???::dontunderstand:
gx je oznaka za generation x (ili next generation)...
obican yugioh ( sa jugijem, dzoijem, kaibom itd...) se posle 5 sezona potpuno zavrsio.
sledece sezone poceo je da se prikazuje yugioh gx (koji je sa emitovanjem stigao do pred kraj 3. sezone)... a tu su sada potpuno novi likovi- dzejden, zejn, alexis, sajrus itd...
uostalom- baci pogled 'vamo: http://www.4kids.tv/show/yugiohgx , ili 'vamo: http://en.wikipedia.org/wiki/Yu-Gi-Oh!_GX ;)

Poslednja izmena:
Evo ti nekoliko informacija:u gx-u ima mnogo novih likova,sve je pocelo sa tim sto je Jaden Juki hteo na duel acdemy(nesto kao srednja skola za borbe,posto je u crtanom to profesionalan posao).sreo je Yugia,koji mu je dao kartu winged kuriboh.Jaden se borio sa DR Crowlerom,najboljim ucitelje akademije,kasnije su dosli SHADOW RAIDERS-i koji pomocu nekih karata,slicnim god kartama,zele da zavladaju svetom................gledaj pa shvati,vise ti necu reci.i jel neko da glasa,koja je karta(po vama bolja) bolja,obelisk ili kuriboh?

a kako da postavim one slike ispod imena kao sto su postavili Maron2. i jos neki hocu da stavim sliku omiljene karte,nije toliko vazno ali me nervira:headbang:::headbang::headbang::dash::dash::headbang::dash:

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: e ko je napravio karte na onom sto sam vam dao adresu?kako vam izgleda?ko je vama omiljeni lik u seriji?u onom prvom meni kaiba a u gx-u zane.koja vam je omiljena karta?ja licno volim black luster soldiera.nije neka ali mi se svidja.a jel hoce neko da glasa obelisk ili kuriboh?A jel zna neko gde u jagodini da kupim originale?znam da sve ovo pisem po sto cetrdesetisedmi put,ali mi hitno treba,glasajte i odgovorite,PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ,neznam sta da radim,a trebaju mi odgovori:???::???::???::???::???::vatromet:

MOLIM SVE KOJI MOGU DA MI POMOGNU DA KOMPLETIRAM SVOJU YU-GI-OH ! KOLEKCIJU(ANIMA NE KARTE). OVO OZBILJNO SHVATITE JER SAM ZAISTA OPSEDNUT OVOM SERIJOM (ZNAM DA TO NIJE DOBRO ALI ŠTA ĆU?)
ONO ŠTO IMAM JE 1-48 EPIZODE I POSLEDNJIH 18 EPIZODA 3. SERIJALA.
ŠTO ZNAČI DA MI TREBA :
-POSLEDNJA EPIZODA 1. SERIJALA (49.) TO JE POSLEDNJI DEO BORBE YUGI VS DJUK
-2. SEZONA
-3. SEZONA (BEZ ONIH POSLEDNJIH 18 EPIZODA)
-4. SEZONA
TO JE SVE ŠTO JE KOD NAS PRIKAZANO, ALI ZNAM DA POSTOJI I 5. SEZONA PA MI I ONA TREBA.
ZNAM DA JE OVO MNOGO ALI POKUŠAVAO SAM SAM DA IH NEGDE NAĐEM I SHVATIO SAM DA JE NAJBOLJE DA STAVIM OVAKAV OGLAS.
POSTOJI I PAR USLOVA . EPIZODE MORAJU BITI NA DVD. I MORAJU BITI NA SRPSKOM(ILI HRVATSKOM, ILI SA TITLOM). UKOLIKO IMATE BILO ŠTA OD OVOG (NE MORA SVE SEZONE KOJE SAM NAVEO) VOLEO BIH DA SE JAVITE NA nikma@eunet.rs , a od septembra 2008 javljajte se na nimil@ptt.yu. UNAPRED HVALA !

To sto ti trazis je prakticno nemoguce(koliko ja znam) jer epizode posle Waking the Dragons(4. sezona), Grand Championship(mini sezona), Dawn of the Duel(5. sezona) kao i Capsule monsters(mini serija) nisu prikazivane ni kod nas ni u Hrvatskoj, pa ih nigde neces naci sinhronizovane. Sto se tice titlova, to ces jos teze naci jer izgleda da niko nije toliko zaludan da ih prevodi, ali ako dobro ili solidno znas engleski, nece ti biti problem da ih odgledas. Evo ti link za epizode, nisu sinronizovane i nema titlova, ali sta da se radi. Upravo sam odgledao 5. sezonu i mogu da ti kazem da je najjaca od svih prethodnih.

http://z13.invisionfree.com/YGOfans/index.php?showtopic=6466&st=0

Moraces samo da se registrujes. Uzivaj...:super:

Back