Yu-Gi-Oh!

obican yugi je imao dublju pricu i nije toliko bio orjentisan na duele... sto nije lose... a prednost gx-a je sto nema mnogo epizoda koje su u delovima, i dueli se brze odvijaju... a prica je pomalo u autu... tu su negde- svaki je dobar na svoj nacin :)

E ljudi ja sam poceo da snimam ovaj jugio obican na ultri od onog dvoboja kad su se borili maji i dzoji pa sve do sad. Epizode su sve negde oko 600 mb ako neko zna kako da ih smanjim okacicu ih na rapid.

E ljudi ja sam poceo da snimam ovaj jugio obican na ultri od onog dvoboja kad su se borili maji i dzoji pa sve do sad. Epizode su sve negde oko 600 mb ako neko zna kako da ih smanjim okacicu ih na rapid.
pomocu autogk-a ( http://www.autogk.me.uk/ )... program je vrlo jednostavan, i moze da napravi najbolji moguci kvalitet za megabajte koje mu das na raspolaganje (u ovom slucaju, predlazem ti 150-200MB po epizodi)...
mada, moguce je da negde mogu da se nadju i dvdrip-ovi... a svakako postoje epizode na engleskom.... tako da- prvo vidi da li ce neko to skidati ;)

nije valjda da neko gleda taj debilski crtani? ima mnogo nasilja, likovi su ubi boze!!!! neki decaci i devojcice iz 5 razreda jos uvek sakupljaju karte i igraju se sa njima!!! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::heart:
Batali svoje h8 komentare...

To sto decaci i devojcice iz 5 razreda jos uvek sakupljaju karte:D je njihov problem...

Mada, crtani uopste nije losh.

Ranije sam ga gledao , ali sam prestao , vise mi se svidja naruto ;)

:bye:

U crtanom nema nasilja uopste.
A karte su mnogo ozbiljnije od samog animea i kad je bio popularan kod nas igrali su ga sva godista ljudi od klinaca do 18+ ljudi.
Ja bih ga opet igrao, ali to vise nema ni gde da se kupi a i turnira verovatno vise nema.
Jel ima neko odavde ko je ranije isao u klubove.. White Dragon.. Black dragon itd. ..? :)

Ljudi,ja imam bogatu kolekciju karata originalnih,imao sam cak i forum koji je imao 150 clanova,ali je ugasen sada,pa ako neko hoce da napravimo yugioh forum,da probudimo jugija u nama...:D

@SSJ4 Hvala, a jel to neka kineska prodavnica?
I mislim da biste trebali da ostavite forum vidljiv za ne registrovane korisnike, jer ako ljudi vide o cemu se prica na forumu pre ce se registrovati...
Evo vidi moj forum... http://crtanifilmovi.forumer.com/
Dragon je prodavnica karti i drustenih igara. A sto se foruma tiche ... Bolje nam je ovako ... Onako neko mora da se reguje ako hoce da vidi o chemu se pishe ... Ako nije dovoljno zainteresovan da se reguje, onda nije kompetentan chlan.

Back