misone
Obećava
- Poruka
- 69
ja imam 5 delova exodie,izgubio si.E jel neko ima neke elemantal heroje na fusione mislim jer obicne imam posto pravim deck od njih ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i to zahvaljujuci onom sajtu koji si onda ubacila...
Blago tebi, ti se bas bacio na YGO, a ja moram da se bacim na knjigu.
Valjda cu i ja stici u skorije vreme da pogledam jos epizoda sa onog sajta.

pomocu autogk-a ( http://www.autogk.me.uk/ )... program je vrlo jednostavan, i moze da napravi najbolji moguci kvalitet za megabajte koje mu das na raspolaganje (u ovom slucaju, predlazem ti 150-200MB po epizodi)...E ljudi ja sam poceo da snimam ovaj jugio obican na ultri od onog dvoboja kad su se borili maji i dzoji pa sve do sad. Epizode su sve negde oko 600 mb ako neko zna kako da ih smanjim okacicu ih na rapid.

Batali svoje h8 komentare...nije valjda da neko gleda taj debilski crtani? ima mnogo nasilja, likovi su ubi boze!!!! neki decaci i devojcice iz 5 razreda jos uvek sakupljaju karte i igraju se sa njima!!!![]()

Batali svoje h8 komentare...
To sto decaci i devojcice iz 5 razreda jos uvek sakupljaju karteje njihov problem...
Mada, crtani uopste nije losh.
Ranije sam ga gledao , ali sam prestao , vise mi se svidja naruto
![]()

gledao sam ja... mini-serija od 12 epizoda. kratko al' slatko...Ja sam za vrlo kratko vreme, nekih mesec dana, odgledao 162 epizode sa onog sajta. Jel gledao neko mozda Yu-Gi-Oh! Capsule Monsters? Ja sam poceo, i nije lose..
Imas u dragonu svake subote turnire,a karte mozes tu da kupis
Dragon je prodavnica karti i drustenih igara. A sto se foruma tiche ... Bolje nam je ovako ... Onako neko mora da se reguje ako hoce da vidi o chemu se pishe ... Ako nije dovoljno zainteresovan da se reguje, onda nije kompetentan chlan.@SSJ4 Hvala, a jel to neka kineska prodavnica?
I mislim da biste trebali da ostavite forum vidljiv za ne registrovane korisnike, jer ako ljudi vide o cemu se prica na forumu pre ce se registrovati...
Evo vidi moj forum... http://crtanifilmovi.forumer.com/