Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Да, зарађује се од јутјуба и то веома. Они су мењали правила из године у годину. Ако се не варам, тренутно мораш имати 3000 пратиоца и тек од тог момента се рачунају твоји прегледи за сваки видео. Добија се један јако мали износ по прегледу и све то зависи од садржаја и од земље одакле аплодујеш.Pozdrav.Da li ovi ljudi sto postavljaju neka videa na youtube dobijaju pare od youtuba ako ima puno preplatnika i pregleda?Neki dan neka djevojka kaze dobila sam pare od youtube zbog vise hiljada pregleda i pretplatnika.
Vidim mole za lajk i da ih upratisДа, зарађује се од јутјуба и то веома. Они су мењали правила из године у годину. Ако се не варам, тренутно мораш имати 3000 пратиоца и тек од тог момента се рачунају твоји прегледи за сваки видео. Добија се један јако мали износ по прегледу и све то зависи од садржаја и од земље одакле аплодујеш.
Мораш активирати опцију за монетаризацију да би уопште зарађивала.
Не иде све преко ноћи. Потребан је добар маркетинг. Користиш истовремено Инстаграм и твитер. Оригинална идеја је битна, наслов видеа. Размисли шта би људи куцали на јутујуб за то што си урадила. Ја сам раније имао канал где је сваки видео има 12к прегледа али ме мрзело у то време да одржавам канал и то је умрло.Stavila sam neki video..al nist to.Ima 26 pratilaca i 1140 pregleda.Ovi drugi po 300
Trebas se vratiti na toНе иде све преко ноћи. Потребан је добар маркетинг. Користиш истовремено Инстаграм и твитер. Оригинална идеја је битна, наслов видеа. Размисли шта би људи куцали на јутујуб за то што си урадила. Ја сам раније имао канал где је сваки видео има 12к прегледа али ме мрзело у то време да одржавам канал и то је умрло.
za to ti trebaju godineStavila sam neki video..al nist to.Ima 26 pratilaca i 1140 pregleda.Ovi drugi po 300
Vidim neki me mole da se preplatim.
Ma nista to..vec me zanimalo koliko subova treba da neko ima zaraduako baš imaš plan da zaradiš možda da čitaš o tome, da nađeš nišu ili tako nešto ... ako hoćeš da se zezaš samo onda je svejedno
mislim da su klinci baka prase & co. nedostižni ali ima dosta njih sa 10.000+ rekla bih, pa i red veličine hiljada, ili 100-200.000 što je možda nešto
valjda je ulaz za ugovor s yt tipa 2000 subova i neka cifra pregleda
sponzori su tu bitniji od samog yt, s tim što ne razumem šta su reklame ... a i yt je ćudljiv izgleda, nekad pušta svašta a nekad kažnjava
Traze..ja im subam..neka djeca.puuuuno
sa malo subova ces imati malu zaradu skoro zanemarljivu
sta mislis zasto svi oni jure milion subova i traze lajkove ko loodi