Youtube vs Winamp

koristim winamp.
Inache, dosta ljudi koji slushaju muziku preko yt nema tu muziku na HDu, a nemaju ili mesta ili brzinu ili zhivaca da skidaju to, shto je sasvim u redu.
Yt je omogucio i playliste, chak je i scroblovanje na LAST moguce sa yt. Jedina mane su slabiji kvalitet nego shto ga mozhesh dobiti u winampu i to da ti svaku pesmu uchitava i ubija brzinu neta za to vreme.
 
pa, eto... ne mislim da sam najpametniji, niti da znam i čuo sam sve. dođem ovde, ponekad, da čujem i vidim šta drugi slušaju. da nije tako ni sama tema ''šta slušaš sada'' ne bi imala smisla - osim samopromocije.... ovako, ako nekoga privuče naslov, može i da klikne, čuje, pa ako mu se i dopadne da skine sa neta, mnogo pre nego što će muziku skinuti sa neta, ili sam pogledati šta je u pitanju, privučen samo nekim imenom koje vidi napisano...
a što se slušanja muzike tiče, iskreno, puno više slušam muziku sa youtuba u poslednje vreme, jer uglavnom istražujem i tragam za novim stvarima. čak i kada nije tako, sada je već navika i pre ću pustiti nešto ovako, nego što ću ''kopati''po hardu. za diskove sam tek lenj. ne sećam se kada sam posegao za nekim muzičkim diskom poslednjih godina : )
ako mi se i sluša nešto, a nemam na hardu, očas se i skine
kada pustim nešto da svira tek da bi bilo u pozadini, onda koristim winmap; a ovako mi je tube trenutno ekspaltisaniji.
 
ja bih crkla da nemam svoju muziku...koja je svrha slušati preko jutuba?
kao prvo tamo nemaš celu diskografiju, a i da ima, za jednu 'manje poznatu'
pesmu treba da kopaš 3 sata po jutubu -.-
btw, bilo bi me čak i sramota da slušam na jutubu kad imam vinamp u kompu x)
 

Back
Top