imam net 6mb i sve je bilo ok ali odjednom mi se youtube poceo koci u full screenu nzm sta da radim video se pokrece kao slideshow
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam net 6mb i sve je bilo ok ali odjednom mi se youtube poceo koci u full screenu nzm sta da radim video se pokrece kao slideshow
i ja imam isti problem...vjerovatno je do graficke...al recimo film koji skinem mogu gledati u ful skrinu, jel to onda mozda znaci da nije...?
Instaliraj sveze drajvere..
I meni se desava da koci youtube video i u malom ekranu i u fullscreen-u a pre je radilo sve normalnoi sad kad je reinstaliran windows to se pocelo desavati po prvi put
Drajvere za graficku "Nvidia GeForce FX 5200" sam skidao sa neta i probao nekoliko verzija , probao kanter i radi sve normalno.
Preskenirao sam kompjuter na viruse , obrisao history... bio mi je instaliran windows sp3 sad je sp2 a video na youtube isto radi (koci).
Cim pustim neki video nebitno youtube ili neki drugi video koji zahteva flesh player procesor odma zakuca na 100 % opterecenje i pocinje da koci video
Probao sam i da reinstaliram fles player ali uvek se isto ponasa prilikom puscanja videa (koci video)
Konfiguracija je :
Procesor 1.6 Athlon
Memorija 1 gb ddr1
Graficka 128 mb
Hdd 120 GB
Jel zna neko na koji nacin moze da se instalira starija verzija fles-a ?
Kad pokusam da instaliram verziju 10 izbaci mi poruku da skinem najnoviji fles i prekine se instalacija.....
Promeni pretrazivac,ja sam koristio Crome i imao isti problem.Sad koristim Mozilu i super mi radi!
mislis? a sta da kazemo mi koji koristimo chrome i sve radi ok