Nemir Iskusan Poruka 6.305 23.11.2009. u 19:02 - YouTube romantiče pesme #2.052 uvijek si bila moja zelja sa vatrom u ocima u meni se budi pozuda i nemir od svakog tvog pogleda (a) kada ti dosade svi frajeri tvoji kad skupis malo vremena u januaru kad snijeg napada cak i tad bilo kad najbolje je odmah sad dodi kod mene niko niko nece znati bez tebe navece ja ne mogu izdrzati C.Jabuka
uvijek si bila moja zelja sa vatrom u ocima u meni se budi pozuda i nemir od svakog tvog pogleda (a) kada ti dosade svi frajeri tvoji kad skupis malo vremena u januaru kad snijeg napada cak i tad bilo kad najbolje je odmah sad dodi kod mene niko niko nece znati bez tebe navece ja ne mogu izdrzati C.Jabuka
ssuncokret Buduća legenda Poruka 49.352 23.11.2009. u 19:10 - YouTube romantiče pesme #2.053 Divno je biti nekome nesto Mogli bi smo ugasiti svjetlo I bit' svoji kad nas to vec mami. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu .. Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu, ja se ne bojim. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu ..
Divno je biti nekome nesto Mogli bi smo ugasiti svjetlo I bit' svoji kad nas to vec mami. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu .. Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu, ja se ne bojim. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu ..
REVELIN Buduća legenda Poruka 27.795 25.11.2009. u 01:03 - YouTube romantiče pesme #2.060 Sve što znaš o meni Ono sve što znaš o meni To je stvarno tako malo U dv'je riječi sve bi stalo Kada pričala bi ti Ono sve što znaš o meni To i drugi ljudi znaju Što mi ruku samo daju Il' na pozdrav mahnu tek Ne znam dal' dan ce doći Kad' ćemo sami ostati Kad' ćemo dugo pričati Jedno drugom sav život svoj Jer ono sve što znaš o meni To je samo stara priča Ja sam jedan od mladića Koje vidjaš svaki dan stihovi i muzika: Arsen Dedić Poslednja izmena: 25.11.2009.
Sve što znaš o meni Ono sve što znaš o meni To je stvarno tako malo U dv'je riječi sve bi stalo Kada pričala bi ti Ono sve što znaš o meni To i drugi ljudi znaju Što mi ruku samo daju Il' na pozdrav mahnu tek Ne znam dal' dan ce doći Kad' ćemo sami ostati Kad' ćemo dugo pričati Jedno drugom sav život svoj Jer ono sve što znaš o meni To je samo stara priča Ja sam jedan od mladića Koje vidjaš svaki dan stihovi i muzika: Arsen Dedić
SibilaRea Domaćin Poruka 3.516 25.11.2009. u 20:00 - YouTube romantiče pesme #2.064 Poslednja izmena: 25.11.2009.
Sehnsucht Domaćin Poruka 3.663 27.11.2009. u 11:26 - YouTube romantiče pesme #2.073 "...Otpisi sve bivse jer ja te zelim vise..."