youtube problem

dajgol

Početnik
Poruka
7
poslednjih 10-ak dana video klipove sa youtube ne mogu gledati preko firefox-a, tj stane posle 2 sec, pokusao sam i preko opere i situacija je ista, dok kod IE radi odlicno (ali IE mi nikako ne odgovara pa ga uopste ne koristim)....jel neko ima slicnih problema ili zna u cemu je problem?

Nema problema...ustvari bilo je nesto slicno cini mi se ali ima vec prilicno ;)Od tad je izaslo nekoliko ver. ff...Koju ti koristis?

Postoje neki klipovi kod kojih je protok ocajan bilo da je preko opere,ie ili ff....To je do youtube (sto neko rece to je do tubeta ;))

koristim 2.0.0.14 to je valjda poslednja verzija....
ali meni nije problem sa ucitavanjem, ucita se ceo klip, samo sto prikazivanje stane na 2 sec. a cudno mi je to sto sve normalno radi samo kod IE......

Da,da kapiram sta je u pitanju.Meni se to desilo par puta,ali davno.Naime kad ucita klip i tako stoji neko vreme (par minuta ili vise) jednostavno prilikom pustanja pusti prvih par sekundi i stane.Kazem od tad je izaslo nekoliko verzija i taj problem je nestao...
Probaj da uninstall-iras ali i da uklonis sve to posle toga ostane,pa onda install...
Takodje i ja imam poslednju verziju i radi normalo.Mozda to i nije bio problem do FF...jednostavno je nestao i nisam stigao da vidim o cemu se zapravo radi.

Da ne otvaram novu temu, koristim ovu:
Kad uploadujem snimak na youtube, da li ga oni overavaju il nešto, jer ne mogu da ga nađem. Ako bi neko bio dobar da mi objasni korake... Nešto sigurno radim loše, čim ga nema... Unapred zahvalan, Milan.
P.S. Relativno je hitno.

Treba da se ulogujes,uploadujes video i pri tome da stavis odgovarajuce tags kako bi se mogao posle pronaci taj video koristeci search.Sve pise tamo ;)
Taj video mozes videti iz svog profila....a da bi bio vidljiv svima moras sacekati neko vreme. ;)

Back