Quantcast

Youtube pravi pauze,zašto

Smartanabil

Elita
Moderator
Poruka
17.065
Postoje par stvari koje mogu da prouzrokuju taj problem
Ajde krenucemo sa prvom stavkom ; da li ti se desi da ti internet brzina pada u toku pustanja odredjene pesme ?
Razlog sto ovo pitam je ako tvoja internet konekcija ne moze da ocita YouTube video na tvoj racunar dovoljno brzo, snimak ce se zaustaviti dok je sledeci deo video snimka spremljen. Da bi maksimalno povecao pristup YouTube-u, iskljuci ostale otvorene stranice na pretrazivacu (browser) i druge programe koji mozda koriste Internet. Takodje mozes da pokusas da prilagodis kvalitet video snimka koristeci sivu ikonu zupcanika na navigaciji.

Probaj to prvo pa vidi ako to radi.
 
Poslednja izmena:

jolemisa

Veoma poznat
Poruka
10.045
Probao sam ,jer i ja pored Mozille imam i Chrome i na Chrome-u slusam muziku,a na Mozilli idem po netu.Nije prekid,vec izadje pitanje,"Da li zelite i dalje da gledate ovaj video",a to ranije nije izlazilo.Verovatno treba nest da se sredi u browseru po pitanju You Tub-a.Proba cu da prgledam,pa javljam sta treba da se uradi.
 

jolemisa

Veoma poznat
Poruka
10.045
Meni se prvi put danas pojavilo to pitanje i kada sam kliknuo na da,t.j. "da li zelim i dalje da gledamo ovaj video".Ubacio sam i Addon-ove koje je preporucio markotesla,nema prekida.I ja nisam imao problema do danas,kada sam hteo da proverim za postavljaca posta picofatac.
Posle 15-ak minuta mi se pojavilo to pitanje,sto nije nikad do sada.mada ja ne koristim Crome za net,vec samo za muziku,a zena ga koristi,pa ide po raznim sajtovima za kolace,torte i modne,a ti modni su mi sumnjivi,ne svi poneki.Precisticu ja to za svaki slucaj sa Priva Zero-m.Opet kazem da posle ubacivanja Addon-a,nema prekidanja.praticu neki dan,pa cemo videti kako izgleda.
 
Poslednja izmena:

picofatac

Obećava
Poruka
79
Malo sam istraživao po stranim forumima
To je proizvod samog youtuba nova nadogradnja ,a u cilju potrebe izbjegavanja ovisnosti o internetu ,pauze se postavljaju u intervalima ,15 ,30 min,jedan sat itd
Ali ja ne mogu da pronađemm tu mogučnost da postavim na svoju volju vrijeme pauze,
Usput ideja im nije loša ,pogotovo namjenjena djeci da ne bulje satima.
Znaju ljudi šta rade
Ali kako doči do te postavke
Pozdrav
 

Top