YEBO MAMU DOKLE CE OVO OVAKO SA PP?????

• Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja
A

Aleksej_BASO

Gost
Za sve glavne na krstarici!

Ma mozete da me banujete ali ovo cu vam reci!

**** vas novi forum i privatne poruke koje ne rade!

Pisem 30 minuta privatne poruke i onda se zakuca sve (a to je do krstarice provereno) bez obzira da li koristim explorer ili operu ili neko drugo sranje, i dzaba mi sav trud.

I ovo mi se desilo mnoooogo pute, da se ne lazemo a i nisam jedini.

Uzdravlje!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dragi prijatelji, u pitanju je bag na serveru, koji još uvek nije otklonjen.
Neki put oće da blokira slanje PP-a, neki put neće da blokira slanje PP-a. :D
Dakle, sve u svemu začin C. To ipak nije razlog da pizzdimo, jer dok je outlook sexpress-a i ostale klijentele (ICQ, Yahoo, MSN, itd.), zaista nema razloga da se jedimo! :D

Ja sam načisto odlepio zbog toga i zato sada imam ovakav kez. :D

ma shto se nervirate... sve je superishka... ne uspesh da poshaljesh - probash ponovo... ponovo ne uspesh - probash josh koji put... a onda kad nemash vishe vremena pokupish se i odesh napolje... popijesh koje pivo, kad dodjesh kutji p[robash ponovo... i tako... u roku od dva dana jednom tje poslati sigurno... ;)

bigsister:
ma shto se nervirate... sve je superishka... ne uspesh da poshaljesh - probash ponovo... ponovo ne uspesh - probash josh koji put... a onda kad nemash vishe vremena pokupish se i odesh napolje... popijesh koje pivo, kad dodjesh kutji p[robash ponovo... i tako... u roku od dva dana jednom tje poslati sigurno... ;)
e to se meni desilo...da vise nemam vremena a da uzalud pokusavam da posaljem poruku.
i otisla sam napolje.
a posto sam pre toga sve pare bila ulozila u sate za internet nisam vise ni za pivo imala. :roll:

Back