Quantcast

Yaoi

Manifold

Ističe se
Poruka
2.537
Moracu to da odgledam nekog, kazu da je jako lepo i da ima valjda neki usamljeni lik (zenski) ili sam to pomesao sa nekim drugim na K (msm da je skracenica u pitanju)
 

Manifold

Ističe se
Poruka
2.537
And I'll love you forever, lol jk

@9GAG

not so true -.-
Cisto da se zna, ozbiljan sam... Obecao sam mnogima koje znam, vas jos ne znam, osim ovako preko foruma, ali nece mi biti tesko zalepiti markicu i poslati. Da ne pricam da je ovo tamo jako, jako jeftino :D

Nego to je jos daleka buducnost, a ne i sigurna :D
 

Manifold

Ističe se
Poruka
2.537
Ah, kako se izvlači. Uđe u prodavnicu i kupuje yaoi "za drugaricu". ahahahahahah :D
Ahahha, brate, tamo mi niko nista nece reci, bas ih briga :D

Neke mange su svega 30 jena, a plata godisnja je 30.000 evra(kad tek pocnes da radis... :D, sad nmg da se setim koliko to tacno bese u jenima), posle 14 godina skace na 8.000.000 jena, sto ako se dobro secam teksta dodje oko 180.000 evra... Znaci tamo je ta cena nistavna.
 

Black Wolf

Iskusan
Poruka
6.941
Ti manga magazini od 200 jena nisu namenjeni za čuvanje ,prave se od materijala kao dnevne novine a tako se i tretiraju ,nakon što ih ljudi pročitaju bace ih u kontenjer a za čuvanje su kupuju volumeni kad izađu.
 

AlanViBritannia

Domaćin
Poruka
4.769
@ Black Wolf:
Baš kao što si rekao. Čuvaju se tankobon izdanja, ovo su samo redovna izdanja za čitanje. (nije baš da ih bacaju, skeniraju ih, a proces skeniranja uništi magazin. :D)
 
Top