XP i novi procesor

Hurricane

Zainteresovan član
Poruka
152
Hteo bih da malo osvezim svoj komp, pa sam resio da izbacim Athlona na 950MHz i ubacim AthlonXP 1700+, posto ga ploca podrzava.
Dali cu morati da vrsim ponovnu aktivaciju XP-a ili ce OS to da prihvati bez problema?

P.S. Ima li ovakav upgrade smisla tj. koliko ubrzanje mogu da ocekujem?

Ne vidim zasto bi tako nesto pravilo problem... pa ja sam pre bez malo nedelju dana promenio plocu, procesor, memoriju, graficku i stavio jos dva nova hard-a, pa se Win98 SE nije ni malo bunio (od PII 450MHz na PIV 2.8GHz i Abit IC7-MAX3 plocu koja je puna svakakvih kontrolera koji nisu ni postojali u vreme pravljenja tog OS-a)... Samo dodao drajvere, i sve sljaka perfektno...

Doduse, meni i nije preterano bitno kako radi winblows, sve dok BSD 'guta malu decu' ;)

Incognito:
Ne vidim zasto bi tako nesto pravilo problem... pa ja sam pre bez malo nedelju dana promenio plocu, procesor, memoriju, graficku i stavio jos dva nova hard-a, pa se Win98 SE nije ni malo bunio (od PII 450MHz na PIV 2.8GHz i Abit IC7-MAX3 plocu koja je puna svakakvih kontrolera koji nisu ni postojali u vreme pravljenja tog OS-a)... Samo dodao drajvere, i sve sljaka perfektno...

Doduse, meni i nije preterano bitno kako radi winblows, sve dok BSD 'guta malu decu' ;)

Sto se tice prozesora i memorije nema problema za menjanje ali za plocu je nova instalacija obavezna!!!!

Back