XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je stvarno super,doduse malo neprijatno budjenje u 7,al sta ces,navikne se covek.
U prvu diskoteku nisam isla posto me je mrzelo da se pomerim iz sobe a i imala sam vrlo dobar izgovor da ne idem a vec sledeci put sam isla i bilo je loodilo...Stvarno super... Nisam bila pijana da ne znam sta se desavalo oko mene ali ipak...hik...:mrgreen: Stvarno ce biti zao svima onima koji nisu isli....Ali sledece godine... :D

ja nesam bila al ljudi su me zvali da me pitaju shta sam ja chula da su oni radili poshto imaju crne rupe u secanju

sve u svemu vidim da ste se super proveli, bash mi je krivo shto nisam ishla,al zato sledece god jeeeeeee

Pa evo Ben uplatih i ja net... Kaj delash? Jel dobro noga?

ja nesam bila al ljudi su me zvali da me pitaju shta sam ja chula da su oni radili poshto imaju crne rupe u secanju

sve u svemu vidim da ste se super proveli, bash mi je krivo shto nisam ishla,al zato sledece god jeeeeeee

Pa evo Ben uplatih i ja net... Kaj delash? Jel dobro noga?

:lol:

KONACHNO, nedostajala si mi... I veoma si me prijatno iznenadila na ulici!!! :D :D
Noga je super, koliko to mozhe biti, josh me boli u odredjenim pokretima, ali... :D

Kod tebe? :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back