bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 49.434
Ako je na cipu samo mp3 fajl, tj kod ima na odvojenom cipu, mozda mu se posreci. No treba prvo to da provaliZamena MP3 fajla samo ...ili aac.
Ti zvučnici imaju primitivan os.

Ako je na cipu samo mp3 fajl, tj kod ima na odvojenom cipu, mozda mu se posreci. No treba prvo to da provaliZamena MP3 fajla samo ...ili aac.
Ti zvučnici imaju primitivan os.
Ukratko bice koriscen jednom u mesec dana,jos krace bacene pare na stvarcicu koja mi crpi energiju svaki put kada treba da je upalim. Jbt nisu mi jasni ti developeri..kao da prave stvar koju ces jednom upaliti u zivotu. Legnem da spavam i on posle tacno pola sata kad izgubi konekciju ponovo odsvira tu melodiju na max volume,probudi me naravnoOnda batali, osim ako ne znas asembler za taj procesor. Dakle moras prvo da provalis koji je procesor, onda da nadjes disasembler
za njega, pa da rastumacis kod pa onda da u asembleru napises potrebne izmene. Ako to uradis ladno mozes da se zaposlis
kao embedded software engineer.
Rejtuj dizajn, kakav jbl kakvi kinezi.Jao znam jasno mi je nego tako kupujem sve te stvarcice mehanicki,valja imati,i onda se ispostavi da kada treba da je koristim samo mi crpi energiju. Ko kupuje jeftino kupuje dva puta. Kontao sam imam ćaomi telefon koji sam uzeo u nemackoj za dzabanu i radi vec treca godina ko sat,al eto ovo je ofrlje napravljeno po mom misljenju. Devojka ima JBL zvucnik malo skuplji al odradjen top,ima i dugmice na njemu. Ovaj ćaomi prvo ti zvukovi sto su iritantni,drugo sto nema dugmice.. pa moras stalno da si pri telefonu. A B&O je po meni najbolja firma sto se tice ozvucenja u svetu, tu nema price 🙂
Znam sta je B&O bio sam u Kopenhagenu u njihovoj oficijalnoj radnji kad je decko kliknuo nesto i otvorila se nova soba bukvalno u kojoj su sve zvucnici i odvrnuo muziku. Cist zvuk jasan, al zato genge 😃 ne secam se al taj sistem sigurno jedno 30000eRejtuj dizajn, kakav jbl kakvi kinezi.
A zvuk je perverzija.
Upravo slušam neki trance sa Mlave.
Pogledajte prilog 1279474
Da samo sto to ne kupujemo ti i ja,a taj sto ga ima kuci upali ga mozda 2 puta godisnje 😃Da , preterano su dobri.
Za neki njihov audio sistem kupiš kola da se ukakiš.
Ja bi ga przio svaki dan , to je iovako skoro neuništivo.Da samo sto to ne kupujemo ti i ja,a taj sto ga ima kuci upali ga mozda 2 puta godisnje 😃
Da ja sam se iznenadio kolko toga pravi jedan kinez i svi kace imena. Znaju cak i neki ozbiljni brendovi da stave svoje ime i stave 5 puta vecu cenu..To đubre pravi jedan jedini kinez a svi kače različita imena. Ovaj je jbl i ima lep zvuk.
Pogledajte prilog 1279831