Xiaomi problem

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
14.151
Xiaomi Redmi Note 11 s. Sestri zabagovao ovako i ne znam šta mu je. Samo mi poslala sliku.

IMG_20230929_175101736.jpg

pa wipe data je sigurna solucija za oporavak ali treba da imaš na umu da se time , pored aplikacija, briše i sve vezano za njih... slike, klipovi i drugo

ja koristim orangefox recovery i imam opciju, kada instaliram neki rom, da izbrišem samo sistemske podatke a ne i svoje lične (slike, klipove i šta već)
dugo nisam radila sa tim stock recovery-jem tako da sam zaboravila kakve opcije ima ali sam skoro sto odsto sigurna da nemaš opciju čuvanja podataka i da sa wipe data opcijom brišeš sve živo što se nalazi od podataka u telefonu i tako isti vraćaš na fabričko (stock) podešavanje

Xiaomi Redmi Note 11 s. Sestri zabagovao ovako i ne znam šta mu je. Samo mi poslala sliku.

Pogledajte prilog 1419377
A šta je bilo pre toga? Jel prijavljivao nedostatak memorije? Jel glavio? Restartovao, pucale aplikacije? Ili sve zajedno ko meni :lol:

Ugl nek spoji na komp i izvuče fotke,, kontakti su na mejlu, vajber i vacap su isto bekapovani na mejl pa će se sve to povrati automatski kada odradi wipe data.

A šta je bilo pre toga? Jel prijavljivao nedostatak memorije? Jel glavio? Restartovao, pucale aplikacije? Ili sve zajedno ko meni :lol:

Ugl nek spoji na komp i izvuče fotke,, kontakti su na mejlu, vajber i vacap su isto bekapovani na mejl pa će se sve to povrati automatski kada odradi wipe data.
Samo se to pojavilo. Star godinu dana u garanciji je na 24 mes.

Nek povadi fotke i nosi u servis. Meni se to pojavljivalo pa sam ulazio u SAFE MODU i čistio telefon ručno. Jel ima tu opciju? Jel radi?

Deinstalirao sam aplikacije koje ne koristim, one koje sam skoro dodao, izbrisao keš brauzera uopšte sav keš i proradio je normalno posle.

Koliko god da dobijem za to đubre MNOGO JE :lol: nije koštao ništa ali mi ne treba opet kineski telefon da mi mast vadi. Uzeću neki samsung sa 2 gb prave memorije. Jebbeeš ti 8 gb lažne kineske memorije.

Ima fora da se stalno uzima besplatno telefon ali meni se ne sviđa kršomi tj ne želim kopiju telefona sa lažnim karakteristikama. Gledam neki samsung da uzmem. Ovaj put malo bolji da se ne maltretiram ko životinja sa ovim raspalim kinezima koji doslovno non stop pucaju od lažne memorije.

Back