- Poruka
- 14.142
Xiaomi Redmi Note 11 s. Sestri zabagovao ovako i ne znam šta mu je. Samo mi poslala sliku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ON bi ga do sada resio cekicemSad ce @mario80 da ti objasni da je u pitanju lazna memorija i da je zato prso![]()
da, naavno da prvo proba sa reboot opcijom (mada sam shvatila da on i nakon reboot-a ponovo ulazi u recovery)To je recovery , nemoguce da je usao telefon slucajno u bas recovery.
Neka potvrdi opciju reboot (da telefon ne udje u mario mod)![]()
A šta je bilo pre toga? Jel prijavljivao nedostatak memorije? Jel glavio? Restartovao, pucale aplikacije? Ili sve zajedno ko meniXiaomi Redmi Note 11 s. Sestri zabagovao ovako i ne znam šta mu je. Samo mi poslala sliku.
Pogledajte prilog 1419377
Samo se to pojavilo. Star godinu dana u garanciji je na 24 mes.A šta je bilo pre toga? Jel prijavljivao nedostatak memorije? Jel glavio? Restartovao, pucale aplikacije? Ili sve zajedno ko meni
Ugl nek spoji na komp i izvuče fotke,, kontakti su na mejlu, vajber i vacap su isto bekapovani na mejl pa će se sve to povrati automatski kada odradi wipe data.
hahahaha jel rekoh, odmah se hvata lazne memorijeA šta je bilo pre toga? Jel prijavljivao nedostatak memorije?
Koliko si ga platio?.Zato meni nov redmi 12 note stoji u kutiju da ga uvalim nekoj naivčini ne pada mi na pamet to da koristim![]()
Значи после 2 године кукања на редми, узео си редми 12?Zato meni nov redmi 12 note stoji u kutiju da ga uvalim nekoj naivčini ne pada mi na pamet to da koristim![]()
Да, Шаоми телефони се праве у Шенжену а Самсунг у Кантону.Koliko god da dobijem za to đubre MNOGO JEnije koštao ništa ali mi ne treba opet kineski telefon da mi mast vadi. Uzeću neki samsung sa 2 gb prave memorije. Jebbeeš ti 8 gb lažne kineske memorije.
Nisam uzeo niti mi pada na pamet tako nešto ponovo da koristim ikada više. Telefon je dobijen. Nije koštao ništa. To je realna vrednost xiaomi telefona.Значи после 2 године кукања на редми, узео си редми 12?
Da ....verovatnno je potpisao/obnovio ugovor pa "dobio"telefon za 1 dinar...Taj telefon inace NOV sa 2 godine garancijom u radnji je oko 200 + evra...tako da, srecno sa prodajom za 200 evra,...Значи после 2 године кукања на редми, узео си редми 12?
Koja model točno? Ima ih 6-7 modela. Obični Redmi 12 4/128 je 154€, a sa 8/256 je 194€ kod nas.Da ....verovatnno je potpisao/obnovio ugovor pa "dobio"telefon za 1 dinar...Taj telefon inace NOV sa 2 godine garancijom u radnji je oko 200 + evra...tako da, srecno sa prodajom za 200 evra,...
Кажи како и ми да дођемо до бесплатног телефона?Nisam ja potpisao ni uzeo ništa niti ću više koristiti kršomi shranja. Telefon je besplatan i biće prodat nekoj naivčini.
To ti je ono, telefon kosta dinar, al ga preplatis kroz racun za uslugu...Кажи како и ми да дођемо до бесплатног телефона?
Kao što sam već i ja napisao. Ne vidim poentu pisanja već napisanog....?To ti je ono, telefon kosta dinar, al ga preplatis kroz racun za uslugu...
Da sam video, ne bih napisao, Sredojev odgovor je posle tvog, koliko vidim...Kao što sam već i ja napisao. Ne vidim poentu pisanja već napisanog....?