Auh.Nema Xiaomi sa hasselbald

Oprastam. Onaj pdf Politika mi pomutio ono malo razuma.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Auh.Nema Xiaomi sa hasselbald
Ovo je stara vijest od prije dvije godine.Odustali su.Potpisali su ugovor sa Leicom.Xiaomi 13, 13 pro i 13 ultra dosli su sa Leicom ove godine.
Da, u pravu si.Заправо од прошле године Xioami 12S, 12S Pro, 12S Ultra су први који су дошли са Leica потписом.
![]()
Nokia je imala Carl Zeiss.koliko se secam i nokia je imala lajku pa je propala.
potreban je jak procesor i odlicna softverska podrska za dobre slike sa mobilnim jer se na kraju u digitalnoj fotografiji sve svodi na velicinu senzora koji je mali za razliku od profi aparata
Idi kod doktora da ti pogleda to.Da krenem na plažu vidim nijedna aplikacija ne radi pucaju, koče, glave. Bacim oko ono sto apdejtova čeka u samo par dana kaaakva kineska raspala kršina
Pogledajte prilog 1348287
... Bot...Idi kod doktora da ti pogleda to.
Pa normalno je da se svaki telefon nakon apdejta restartuje, to nije nista cudno.Sve mi se cini da ti Xiaomi ne da da ga hebes u rcma, pa otuda sva ta mrznja.Uđem u prodavnicu mobilnih kaad jedino se kršomi redmi apdejtovao u tom trenutku i restartovao, lego miui 14 raspadi za ovaj krš oni ladno traže 300 evra
Pogledajte prilog 1349980
Koji? Ovaj Redmi 9?Inače mi telefon bolje radi u grčkoj da kažem odlično. Izgleda da internet u srbiji nevalja qrtzu.