Xiaomi miui 13 raspad telefona

mario80

Buduća legenda
Poruka
44.735
Dabogda ceo život imao višak lažne memorije kršomija.
Screenshot_2023-01-29-18-32-22-892-edit_com.finalwire.aida64.jpg

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.827
Pa ništa nisam dirao ujebaće ga ponovo. Jedino isključim vibraciju prilikom zvonjenja ali mi svaki apdejt ponovo uključi. Što znači da razjebava podešavanja kako im se hoće. Prokleti kinezi!

Juče uzmem ženin ajfon star 5-6 godina on brži od mog telefona!?!?? Ja već tri telefona promenio a ona koristi isti! Meni su se raspali kineski telefoni ja uopšte nemam želju da ih menjam! Prokleti kinezi!
Kupi ajfon...

zx16

Elita
Poruka
17.546
Koja zdrava konkurencija kineski android telefoni rade jedva tri meseca od kupovine posle kreće maraton iebačina korisnika. Ja bi evo sad ovog trenutka bacio atomsku bombu na ksiaomi fabriku i to u toku radnog vremena. Bez da trepnem!
А ти си пробао све телефоне па пишеш из искуства?
Како ни један мој или супругин Xiaomi ( а одавно смо прешли на Xiaomi) немају било какав проблем?
У мом окружењу 80% су Кинези ( Oppo, 1+, Realme, Xiaomi, Poco, Vivo....) и људи се не жале?

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.054
Koja zdrava konkurencija kineski android telefoni rade jedva tri meseca od kupovine posle kreće maraton iebačina korisnika. Ja bi evo sad ovog trenutka bacio atomsku bombu na ksiaomi fabriku i to u toku radnog vremena. Bez da trepnem!
To samo kad si ti u pitanju.

Normalnim korisnicima sve radi u zdravlju i veselju.

Pa i iPhone je kineski telefon, made by Foxconn.

mario80

Buduća legenda
Poruka
44.735
Napredak u ceni mene unakazio ovaj kineski krš proteklih dana. Vajber uopšte ne radi ko god mi pošalje poruku stigne tek kada uđem u vajber inače ceo dan ništa. Nekada radi ok a nekada ne. Uglavnom xiaomi potpuno kontroliše vlasnicima telefone. Youtube isto prestaje sa radom pa moram da je ubijem. Kretenizam.

Koliko li se spama dobija od kineza za 1000 evra? To znači da si baš lud 🤣🤣🤣