AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.625
Sto si toliko emotivan scamsungfuuunboyy?Dabogda ti kineski telefon upropaštavao život.
Pogledajte prilog 1290272
Sto si toliko emotivan scamsungfuuunboyy?Dabogda ti kineski telefon upropaštavao život.
Pogledajte prilog 1290272
👋Dabogda ceo život imao višak lažne memorije kršomija.
uh video sam slican dokumentarac o lutku cakiju
Kupi ajfon...Pa ništa nisam dirao ujebaće ga ponovo. Jedino isključim vibraciju prilikom zvonjenja ali mi svaki apdejt ponovo uključi. Što znači da razjebava podešavanja kako im se hoće. Prokleti kinezi!
Juče uzmem ženin ajfon star 5-6 godina on brži od mog telefona!?!?? Ja već tri telefona promenio a ona koristi isti! Meni su se raspali kineski telefoni ja uopšte nemam želju da ih menjam! Prokleti kinezi!
А ти си пробао све телефоне па пишеш из искуства?Koja zdrava konkurencija kineski android telefoni rade jedva tri meseca od kupovine posle kreće maraton iebačina korisnika. Ja bi evo sad ovog trenutka bacio atomsku bombu na ksiaomi fabriku i to u toku radnog vremena. Bez da trepnem!
Znamo da je upravo pretstavljen novi sca msung i treba marketingom pogurati.
Nije mi store telefon je kupljen preko vipa koji je propao i promenio ime u a1
Uradi HR telefona. Kasnije bez vracanja kopije podataka instaliraj sve sto ti je potrebno. Pa vidi da li telefon sljaka bolje. Ako ne cimaj se oko zamene. To je MIUI i od njega ne mozes mislim ocekivati da radi kao podmazan.Kako da aninstaliram you tube ne mogu nikako da ga uklonim! Ovako vrti već 15 minuta!
Pogledajte prilog 1291952
To samo kad si ti u pitanju.Koja zdrava konkurencija kineski android telefoni rade jedva tri meseca od kupovine posle kreće maraton iebačina korisnika. Ja bi evo sad ovog trenutka bacio atomsku bombu na ksiaomi fabriku i to u toku radnog vremena. Bez da trepnem!
sica... a verovatno napredak u odnosu na prosle minimalisticki..Изашли нови Шаоми телефони, цена око 1000 евра.
jer nisi podesio kak treba da znasNapredak u ceni mene unakazio ovaj kineski krš proteklih dana. Vajber uopšte ne radi ko god mi pošalje poruku stigne tek kada uđem u vajber inače ceo dan ništa. Nekada radi ok a nekada ne. Uglavnom xiaomi potpuno kontroliše vlasnicima telefone.