mario80
Legenda
- Poruka
- 51.076
Xiaomi telefon u seansama se raspada tj uništava korisnike. Tačno se vidi da je projektovan za zlostavljanje korisnika. Xiaomi sadizam.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Symbian je najbolji operativni sistem ikada.Samsung S21 je hardverski odlican. Najvise mi se dopada osvezavanje ekrana 120Hz.
Telefon super izgleda, kamere su odlicne, baterija realno nije losa, ali problem je softver. Brdo aplikacija gde neke rade istu funkciju i gde je lako moguc konflikt.
Brdo procesa koji rade u pozadini ne cineci nista za korisnika nego za ne znam koga.
Pre par dana sedim sa drugarom i pocne on pricu o Bitkoinima. Sta bi bilo kad bi bilo i tako to, neobavezna spika.
Nakon 10 do 15 minuta dobijem poruku na Whatsap o ulaganju u Bitkoin sa nekog levog broja. Sad mi zao sto nisao uzeo skrinshot.
Inace, apsolutno sam siguran da dobar deo ljudi srednje dobi ne zanima operativni sistem za koji postoji pet ili sest miliona aplikacija i koji bi bili srecni posedovati Simbian telefon da nije nasilno ugasen, a da bi developeri imali dovoljno interesa raditi potrebne aplikacije jer bi nas bilo dovoljno.
I dalje sam siguran da je tvrdnja da nema interesa zadrzati taj OS bila samo pretpostavka.
А да ли су нормалне особе које купују Шаоми телефоне и онда се 2 године жале на један телефон, а не купе неки други?U suštini xiaomi telefone kupuju nenormalne osobe tj one koje pogledaju rivju nekog smrdljivog jutjubera pa kupe.
Da kupim neki drugi telefon pa opet da me prevare?А да ли су нормалне особе које купују Шаоми телефоне и онда се 2 године жале на један телефон, а не купе неки други?
To je stvar vrlo prosta, uzmi telefon za 200+ evra i nece da te prevare, moze i 150Da kupim neki drugi telefon pa opet da me prevare?
Да имаш 6ГБ, било би ти добро. Ја имам а10 са 2ГБ рама, дакле гигабајт мање од твог, па немам проблема ЧПNeću tolike pare da dajem za telefon ali hoću da bijem one koji prodaju telefon koji ne može normalno da radi dve godine. Naročito menadžere prodaje.
Ako ima 6 gb memorije da mi priča eee što nisi uzo sa 8 gb. Užasno sam osetljiv po tom pitanju odma mlatim. Ne mogu nikako da se odlučim pa posle puklo zaštitno staklo o lobanju ne podleže garanciji.
Купиш телефон друге марке код другог трговца/оператера.Da kupim neki drugi telefon pa opet da me prevare?
Много ти 200 евра?Па тешко ћеш наћи солидан телефон за 100 или 150 евра, без обзира на марку и трговца.Neću tolike pare da dajem za telefon ...
Што да имам девојку па да ме превари са другим?Da kupim neki drugi telefon pa opet da me prevare?
I to sto kazes ides na sigurnu i proverenu varijantu prevareDa kupim neki drugi telefon pa opet da me prevare?
pa upravo to radi kes.. povuce da imas.Aplikacija stalno vuče fotografije sa interneta i gura ih u memoriju! Koji k služi keš ako se stalno skida jednote isto?
Raspada mu se sistem kao ekonomija Srbije.Xiaomi telefon u seansama se raspada tj uništava korisnike. Tačno se vidi da je projektovan za zlostavljanje korisnika. Xiaomi sadizam.
Pogledajte prilog 1320110
Pogledajte prilog 1320111
Moj skoro nov Samsung S21 radi perfektno.
Zeza me samo par "sitnica":
u stvari samsungova podrska je odlicna.. ne radi se o telefonu ali su mi cak poslali neke stvari kad sam se zalio koje i nisu morali da posalju ali neguju kupce.Samsung podrska je odlicna, mozes da se zalis do mile volje.
Znas li koji je logican zakljucak?Možeš da se žališ do groba neće pomognu. Ja se žalio kinezima a oni samo preimenovali foldere pa sad ne možeš odmah da provališ kako telefon ima lažnu memoriju
I meni svojevremeno prekidale kartice pa sam isključio dual sim internet i prestalo da zeza.
U suštini xiaomi telefone kupuju nenormalne osobe tj one koje pogledaju rivju nekog smrdljivog jutjubera pa kupe.
Koliko citam ti si izgubio "tone i tone" zivaca. Mir je neprocjenjiv pa tako odrijesi kesu jer ces s tim zivciranjem zavrsit u LaziNeću tolike pare da dajem za telefon ali hoću da bijem one koji prodaju telefon koji ne može normalno da radi dve godine. Naročito menadžere prodaje.
Ako ima 6 gb memorije da mi priča eee što nisi uzo sa 8 gb. Užasno sam osetljiv po tom pitanju odma mlatim. Ne mogu nikako da se odlučim pa posle puklo zaštitno staklo o lobanju ne podleže garanciji.
nije pretpostavka nego noki-ina realnost.Inace, apsolutno sam siguran da dobar deo ljudi srednje dobi ne zanima operativni sistem za koji postoji pet ili sest miliona aplikacija i koji bi bili srecni posedovati Simbian telefon da nije nasilno ugasen, a da bi developeri imali dovoljno interesa raditi potrebne aplikacije jer bi nas bilo dovoljno.
I dalje sam siguran da je tvrdnja da nema interesa zadrzati taj OS bila samo pretpostavka.
moze konkretnije ovo misljenje?Symbian je najbolji operativni sistem ikada.
Bezbednost, pouzdanost, odlican multitasking, mogao je da bude programiran na vise jezickih kodova, mala potrosnja energije...po meni najbolji za phonove.moze konkretnije ovo misljenje?
pa i android programiras na 3 jezicka koda.. na koliko se programirao symbian?Bezbednost, pouzdanost, odlican multitasking, mogao je da bude programiran na vise jezickih kodova, mala potrosnja energije...po meni najbolji za phonove.
Symbian na 6 cini mi se cak su i razvili Qtk da bi lakse pravili softvere.pa i android programiras na 3 jezicka koda.. na koliko se programirao symbian?
sto se tice bezbednosti to mozes biti u pravu posto ja licno ne verujem open source programima i zato nisam ljubiotelj ni linuxa.
pouzdanost i multitasking je perfektan kod androida ali je moguce da zavisi i od snage hardvera samog telefona.
symbian je bio lak operativan sistem ali kao sto rekoh.. pregazen je i ljudi su hteli da predju na android.
mala potrosnja je relativna stvar jer tad nisu postojali telefoni ovilikih ekrana tako da je to vrlo vrlo diskutrabilno i pitanje je kako bi se symbian ponasao..nemoj zaboraviti da je u vreme symbiana bio drugaciji i sam tac skrin. bili su tft rezistiv ekrani male potrosnje energije.