Richard R. Evermore
Domaćin
- Poruka
- 3.353
Cuo kako lose pricate o njemu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo kako lose pricate o njemu.
Супруга користи Redmi 9, а ћера Redmi 9 note pro који је апдејтован на Miui13, ни једна ни друга се не жале иако су телефони на употреби дуже од 2 године...Imam redmi 9 sa navodno 3+0.5gb radne memorije i navodno 32 gb interne +32gb eksterne.
Pokušavam da sklopim hronologiju raspadanja telefona koja je započela 3 meseca nakon kupovine novog u vipu tj a1 danas.
Telefon je uglavnom radio ali sa milion i jednim bagom koji su odlazili i vraćali se sa apdejtovima. Stotine hiljade apdejtova su legle na ovaj ushrani kineski telefon. Nekada je vajber znao svaki dan da se apdejtuje. Do potpunog ispunjavanja interne memorije.
Instalacijom miui 13 se odjednom pojavilo prazne slobodne memorije na sve strane ali je telefon počeo da puca i restartuje svaki dan po 10-20 puta. I to sve tačno po isteku 2 godine i garancije tj ugovora pošto su za to projektovani u fabrici.
Poslednji problemi na telefonu, elaboriraću samo krupne (blic i senzor displeja paaa navikao sam se)
Uglavnom sa apdejtom mi se uključila dodatnih 0,5 gb radne memorije (interne) telefon je bukvalno poludeo. Bmaxa mi je savetovao to da isključim i hvala mu do neba telefon je proradio normalno sada se zamrzava i restartuje tek nekoliko puta dnevno.
Najnoviji problem je da isključivanjem te shared interne memorije TELEFON SATIRE BATERIJU! Bukvalno procenti cure kao peščani sat. Pola dana umerenog korišćenja i kraj.
Zašto je nastao taj problem sa kršomijem i shared memorijom pa zato što je sistem univerzalan a svaki kršomi ima lažnu memoriju za sebe i sistem upada u dubiozu.
Sistem misli i zna da ima slobodne memorije ali ona je lažna i telefon zablokira. Ovakvim varanjem na količini prave memorije u kineskim telefona se apsolutno kontroliše rok trajanja samog uređaja.
I nakon milion i prvog vajber apdejta isti više ne radi nego što radi- moram da uđem u njega i tek tada mi stignu poruke.
Kome da se žalim za ove krševe kineske inspektoratu ili uvozniku kršomija?
Nemash dovoljno ram-a, dosadan si sa zhalidbama oko toga. Rekao sam ti ovaj 10 pro Xiaomi ima dovoljno rama za 12icu...
И досадан и инсталира којекаква крш апликације па му крив телефон.Nemash dovoljno ram-a, dosadan si sa zhalidbama oko toga. Rekao sam ti ovaj 10 pro Xiaomi ima dovoljno rama za 12icu...
Na krš telefonu svaka aplikacija postaje krš.И досадан и инсталира којекаква крш апликације па му крив телефон.
Te fabricke aplikacije se ne mogu deinstalirati mozes samo da ih onemogucis da rade u pozadini.Ne instaliram baš nikakve aplikacije upravo suprotno deinstaliram jednu po jednu. Ostale su samo ove kršomi aplikacije može li to da se deinstalira? Kako uopšte može da se instalira miui 13 bez pitanja i uništi korisniku privatnu imovinu?
Kako može da fali memorije ako koristim samo internet brauzer?!??
Šta je tu loše pisati o telefonu koji se raspada usled lažne memorije od prvog dana?!?? Ljudi treba da se upozore da kršomi valja telefone sa lažnom memorijom. Da sam ja pročitao negde da tel ima lažnu memoriju nikada nebi kupio kineski krš.
Ovako me neki vloger zx zavrnuo svojim yt mudroseralijama.
Da i to je dovoljno.Te fabricke aplikacije se ne mogu deinstalirati mozes samo da ih onemogucis da rade u pozadini.
zadrzis prst na to i svajpujes u ukloni ili trash sad ne znam kako je to na mijau.
Ma kakvi ne može da se slajduje i ukloni ko poruke stoji tako ko spomenik. Ušao sam u to i podesio bez obaveštenja. Onda je nestalo ali podivljao u sred noćizadrzis prst na to i svajpujes u ukloni ili trash sad ne znam kako je to na mijau.
Šta misliš kog rama fali pravog ili lažnog?Nemash dovoljno ram-a, dosadan si sa zhalidbama oko toga. Rekao sam ti ovaj 10 pro Xiaomi ima dovoljno rama za 12icu...
imash 3 gigabajta od toga slobobodno za upotrebu 2693, jer ostatak zauzima kernel...
I tu laze software , prikazuje lazno stanje.imash 3 gigabajta od toga slobobodno za upotrebu 2693, jer ostatak zauzima kernel...
od kud mu lazhno stanje? 3GB je malo za 12icu koja trazhi 6gb minimum, kinezi su ga zeznuli shto su mu stavili 12icu...I tu laze software , prikazuje lazno stanje.
A gde pise da je minimum za android 12 ^GB?od kud mu lazhno stanje? 3GB je malo za 12icu koja trazhi 6gb minimum, kinezi su ga zeznuli shto su mu stavili 12icu...
Za Anroid 12:A gde pise da je minimum za android 12 ^GB?
jesi li ti negde pricao ili pisao protiv kine2:30h radio je odjednom počeo da svira i probudio nas. Iz čista mira se upalio. Ne reaguje na dugmad i morao sam da uđem u aplikaciju i ručno da je ugasim. Katastrofa!
Ma ovaj 10 pro, odlichno radi, mislio sam da su svi modeli krsh zbog /mariajesi li ti negde pricao ili pisao protiv kine
meni sve deluje da te kinezi sabotiraju