Xiaomi Mi 11 Pro bi mogao biti objavljen sredinom februara

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.280
Xiaomi Mi 11 Pro bi mogao biti objavljen sredinom februara

Xiaomi je juče zvanično predstavio Mi 11, prvi telefon koji pokreće novi Qualcomm Snapdragon 888 čipset. Međutim, Xiaomi nije tokom svoje virtuelne prezentacije najavio Mi 11 Pro model. Sada nove procurele informacije sugerišu mogući period objave ovog telefona.

Prema navodima dojavljivača Digital Chat Station na Weibo stranicama, Xiaomi će u Kini predstaviti Mi 11 Pro nakon Festivala proleća. To znači da se objava telefona očekuje sredinom februara 2021. godine.

Očekuje se da će Xiaomi Mi 11 Pro imati telefoto kameru, koja je izostala sa standardnog modela. Pored toga, Mi 11 Pro bi mogao imati i 20MP ultraširoku kameru.

Mi 11 Pro bi mogao biti sličan standardnom modelu u domenu specifikacija displeja. Mi 11 koristi 6.81-inčni QHD+ AMOLED ekran, sa 515ppi, 120Hz osvežavanjem i Gorilla Glass Victus zaštitom.

Izvor: PocketNow

zasto toliko zure da izbacuju nove modele

pre godinu i nesto sam uzeo klincu sedmicu

izasla je od tad i osmica i devetka

evo sad , u manje od 2 god , izlazi cetvrta generacija

bas duplo zure, posebno sto napredak nije veliki , a jasno je da njihovi kupci ne trce da kupe svaku generaciju

jedino ekran raste https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10609&idPhone2=9814&idPhone3=9513
Pa to bas i nije istina. Fiizicki, MI 11 ekran i dimenzije telefona su manje nego prethodnika. Nista ti kao kupac ne gubis time sto imas veci izbor. Meni samo zao sto nisam kupio Mi 9 Tpro-dosta brzo je prestao da se proizvodi-ali realno, u odnosu na moj sadasnji ima losiju bateriju pa/....

Stvar je da Evropa nije njihovo glavno tržište, Kina, Indija, Pakistan, Indonezija i sl. U Evropi se probijaju zadnjih par godina, kao i Realme, Oppo i Vivo. Činjenica je da su zatrpani sa mnogo modela, klasa telefona i sl. Nije jednostavna situacija kao kod Iphone, koji je samo flagship telelefone. Niti kao kod Samsunga, postoje sve tri klase niža, srednja i visoka (flagship) i sve su ispolirane do maksimuma za svoj cenovni rang, ali su precenjeni.Xiaomi ima šansu štancajući modele koji imaju široku publiku siromašnih zemalja pa se njima uvaljuju umesto OLED ekrana, LCD TFT display i najgore reklame (koje se mogu isključiti). Spor razvoj softvera za uređaje, loša ažuriranje, loš ram menadžment, bagovit softver i slično. Iskreno imam Redmi Note 9s i prezadovoljan sam, al MIUI ume ponekad da se zaglupi da se iskreno razmišljam o instalaciji nekog Custom roma, čisto zbog stabilnosti sistema.

Negde sam procitao da ce i Xiaomiju biti zabranjeno koriscenje Google usluga,da li neko zna da li je tako nesto istinito? Dosta mi se svidjaju telefoni i cena je relativno niza i dosta primamljiva. Od Huaweia sam odustao bas zbog toga pa me malo brine da se ne desi to i Xiaomiju.
Nista od toga... Bilo je govora ali je Amerika na kraju obustavila tj. povukla tuzbe protiv Xiaomija.

Xiaomi ti je inače ULTRA spam telefon, bukvalno snima i šta jedeš, kako kakiš tanko ili tvrdo pa ti posle nudi sve i svašta. Sve ima svoju cenu.
Vidi decko...Ne kontam kakav Ti problem imas? Xiaomi je IME kao i sve drugo-odgovara Ti ili ne, OK ali ti si TOLIKI HEJTER, TROLL...Ko li Te placa samo toliko da mi je znati...Kad se zna da je Xiaomi Mi 11 Ultra KRALJ ANDROIDA!! Znaci nezvanicno najbolji Android telefon trenutno...

Back