Xiaomi i miui 13 zovu policiju!

Telefon je radio samo prva tri meseca kako treba ostalo vreme je bagovao, glavio, zamrzavao, restartovao, upadao u loop, nije radio blic, ne radi senzor pokreta, baguje tastatura, ne rade aplikacije, puca miui, ispada iz mreže, puca wifi i još mnogo toga!

Dakle mene bi danas bilo sramota da kupim kineski telefon jer se kinezi svesno zajebavaju sa korisnicima.

Naseo sam na tamo neke rivjue klošara na jutjubu i slično. Jbg bacio sam 60 evra koliko je mene koštao. Realno ne vredi ni 10$ za tih 6 meseci koliko je radio.

Kršomi je idealan recimo da ga kupiš negde u inostranstvu korostiš sa karticom tokom godišnjeg odmora i kada kreneš baciš u wc šolju. Zašto u wc šolju pa da ga niko nebi uzeo i prevario nekoga.
Почињеш пост речима да ти је телефон радио самом три месеца а заврашаваш да је радио шест месеци?!
Јбт, која замлата и трол?!
Па ти више не знаш како си започео лаж!

Почињеш пост речима да ти је телефон радио самом три месеца а заврашаваш да је радио шест месеци?!
Јбт, која замлата и трол?!
Па ти више не знаш како си започео лаж!
Prva tri meseca je radio kako treba a onda je počeo da zeza malo pomalo. Sve čekaš neki apdejt da se to sredi jel ko bi pomislio da te kinez zeza na daljinu? Onda shvatiš da ti bagovi odlaze i dolaze da bi se krunisalo već posle prvog većeg apdejta da više nema memorije. Onda deinstaliraš neke aplikacije pročistiš telefon i tako guraš još par meseci. Kada već kreće ozbiljna jebbačina korisnika gde više nijedna aplikacija ne radi kako treba, zamrzava i restartuje, puca mreža puca wifi itd. Već sam pisao o svemu tome i uvek me pitaš ponovo ko neki mentol.

Pre dve godine si me nabeđivao kako nemam pojma da koristim telefon i davao neke beskorisne maliciozne savete. Drsko i bezobrazno to radiš svima koji nešto prokomentarišu a ti hvališeš naokolo. To samo primitivci rade upamti to. Nisi ti kapacitet za konstruktivnu raspravu već samo za svađu.

Danas prdiš kako je telefon jeftin ima dve godine. Nema tih para koje mogu da mi nadoknade ovolike probleme sa kineskim kršem.

Prva tri meseca je radio kako treba a onda je počeo da zeza malo pomalo. Sve čekaš neki apdejt da se to sredi jel ko bi pomislio da te kinez zeza na daljinu? Onda shvatiš da ti bagovi odlaze i dolaze da bi se krunisalo već posle prvog većeg apdejta da više nema memorije. Onda deinstaliraš neke aplikacije pročistiš telefon i tako guraš još par meseci. Kada već kreće ozbiljna jebbačina korisnika gde više nijedna aplikacija ne radi kako treba, zamrzava i restartuje, puca mreža puca wifi itd. Već sam pisao o svemu tome i uvek me pitaš ponovo ko neki mentol.

Pre dve godine si me nabeđivao kako nemam pojma da koristim telefon i davao neke beskorisne maliciozne savete. Drsko i bezobrazno to radiš svima koji nešto prokomentarišu a ti hvališeš naokolo. To samo primitivci rade upamti to. Nisi ti kapacitet za raspravu.

Danas prdiš kako je telefon jeftin ima dve godine. Nema tih para koje mogu da mi nadoknade ovolike probleme sa kineskim kršem.
Ало, сам си се упетљао у лаж и сам си се одао! Прво три, па шест месеци а користиш га тако лошег и лажног трећу годину.
Џаба ти сада све. Једном лажов, увек лажов!
На форуму опасна конкуренција лажова!

Ало, сам си се упетљао у лаж и сам си се одао! Прво три, па шест месеци а користиш га тако лошег и лажног трећу годину.
Џаба ти сада све. Једном лажов, увек лажов!
На форуму опасна конкуренција лажова!
Odakle ti ideja da ga koristim pa to kinesko đubre je nemoguće koristiti! To je neupotrebljiv telefon već posle 6 meseci! Čista prevara! Lagarija! Ne možeš da ostvariš garanciju jer "radi" ne radi nijedna aplikacija jer ih zabole za to, restartuje se iz čista mira, dakle preseli se u vip na šalter i čekaj dase restartuje.

Kada krene u loop jasam to zvao ksiaomi epileptični napad. Bukvalno osetiš da te kinez zajebbava nadaljinu. Kako krene tako i stane. Dakle daješ pare da bi te kinez podjebavao na daljinu.

Pa to ne dolazi u obzir, to MORA DA SE ZABRANI! Zakonom zabraniti ksiaomi! To ne sme da ulazi u zemlju! One koji to đubre preprodaju treba pohapsiti!

Odakle ti ideja da ga koristim pa to kinesko đubre je nemoguće koristiti! To je neupotrebljiv telefon već posle 6 meseci! Čista prevara! Lagarija!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Касно ти је да се вадиш, касно! Проваљен си скроз!
Настави да тролујеш, ја сам те раскринкао да си лажов!

U vipu stavio sam ti i deo računa. Sad otvaram NOVU temu da mi je poslovanje firme ugroženo jer ksiaomi telefoni iz ugovora ne mogu da zadovolje minimum potreba već posle 6 meseci usled nedostatka memorije.

Dakle ko ima firmu nek ne uzima ni u ludilu ove telefone koji su čista prevara! Zbog lažne memorije ne mogu da rade duže od pola godine!

Od reklamacije nema ništa telefon radi iako ništa ne radi!
Ako radis poslove za firmu to se kupi ozbiljna masina a ne prdavac od 100 evra, to su telefoni najnize klase i tu ne mozes da ocekujes nesto.

Ista šema ko što je meni vip uvalio kršomi sa lažnom memorijom. Radi prva tri meseca posle se patiš ko crnac.
Кад ипак, ишао улицом и поред радње ВИП-а ухватили те за руку увукли у радњу и увалили ти телефон?!
Па, aко је тако, буди срећан да ти ниси увалили нешто друго.

Išao sam logikom da dobijem i garanciju uz telefon jer uglavnom svi prodaju te telefone BEZ garancije ili traže dodatno da platiš 20 evra. Bilo mi je sumnjivo naravno ali rekoh nebi me valjda i vip prevario ali sam se zeznuo više manje svi kršomi telefoni imaju lažnu memoriju. Tada mi je trebao dodatni telefon i rekoh hajde što da ne, toliko ga hvališu. Kako god obrneš zajeb.

Što nemaju kršomi garanciju pa zato što su flešovani i sa lažnom memorijom. Telefon za godišnji odmor, plažu pa posle u đubre.

Back