Xiaomi i miui 13 zovu policiju!

Ваљда си отплатио тај телефон, па узми неки други преко тог или неког другог провајдера.

Ако ниси отплатио, после фабричког ресета, инсталирај једну по једну апликацију, у паузама од по пар дана и види која успорава андроид, па је уклони и нађи неку алтернативну апликацију са истом функцијом.

Редми 9 је изашао 2020 године и мало је застарео 2022/2023 године.То је био entry-level модел када је изашао пре скоро 3 године, значи неки задовољавајући хардверски минимум за то време, за незахтевне кориснике, којима је приоритет ниска цена. После 2-3 године, тај задовољавајући минимум из 2020 године, више није задовољавајући.
Taj telefon je imao lažnu memoriju i pre 2 godine kada sam ga kupio i ništa nije funkcionisalo tačnije isto radi kao i kada je kupljen. Dakle ksiaomi telefoni imaju LAŽNU memoriju i ne mogu uopšte da rade.

Xiaomi je neopevano đubre treba žaliti svakoga ko se zezne i kupi đubre. Već posle 6 meseci telefon sistematski prestaje sa radom.

Zamislite budalu koja da ovolike pare za kršomi televizor?!??
Screenshot_2023-02-21-16-55-56-190_com.kupujemprodajem.android.jpg

Xiaomi je najbolja robna marka. Zamislite coveka koja na primer zakljucak iznosi na osnovu telefona od jedva 150 e iz 2020 godine.
Sta bi ste rekli za takvog coveka?
Ja bih rekao da je sca msung bot
Ja imam dotični telefon i nisam zadovoljan od prvog dana. Pošto sam školovan to ću i da podelim sa širim auditoriumom. Ti, zx i slični megatrenderi možete da nastavite sa spamovanjem teme.

Bitno je doći do saznsnja kako kršomi vara kupce tako što telefoni rade maksimum 6 meseci zbog lažne memorije.

Koliki je kršomi poluproizvod govori vam i jadna tastatura koja nema šanse da funkcioniše i stalno ispadaju greške i duplirane reči. Jad i beda jednostavno blic ne radi, senzor pokreta ne radi, ispada iz mreže, puca wifi,nema dovoljno memorije jer je lažna, blokira i restartuje se stalno, ne radi vajber, puca miui itd. Mogao bih danima da pišem šta sve ne radi na ovom ubogom kineskom telefonu. I to se uredno prodavalo uz neke lažne rivjue i piskaranja blogera.

Vreme je da se stane na put ovoj okoreloj kineskoj prevarantskoj firmi!

Koliko puta sam bio nedostupan ili uopšte nisam mogao da se javim na telefon koji zvoni! Jad i beda!

Ma užas to su oni što prodaju kineske telefone preko kp a ne smeju da odgovore na poruku da ih ne oceniš pošto lažu za garanciju. Dođeš da kupiš a oni nestalo mu papira dođi sutra.

Bitno da smo raskrinkali kršomi i lažnu memoriju. Izgleda da je to svrha postojanja kršomija varanje kupaca sa lažnom memorijom?

Xiaomi je najbolja robna marka. Zamislite coveka koja na primer zakljucak iznosi na osnovu telefona od jedva 150 e iz 2020 godine.
Sta bi ste rekli za takvog coveka?
Ja bih rekao da je sca msung bot
Толико је лош да га користи трећу годину?
Рекох, стипса, купио га за динар и сада кука, много се отворио!

Толико је лош да га користи трећу годину?
Рекох, стипса, купио га за динар и сада кука, много се отворио!
Telefon je radio samo prva tri meseca kako treba ostalo vreme je bagovao, glavio, zamrzavao, restartovao, upadao u loop, nije radio blic, ne radi senzor pokreta, baguje tastatura, ne rade aplikacije, puca miui, ispada iz mreže, puca wifi i još mnogo toga!

Dakle mene bi danas bilo sramota da kupim kineski telefon jer se kinezi svesno zajebavaju sa korisnicima.

Naseo sam na tamo neke rivjue klošara na jutjubu i slično. Jbg bacio sam 60 evra koliko je mene koštao. Realno ne vredi ni 10$ za tih 6 meseci koliko je radio.

Kršomi je idealan recimo da ga kupiš negde u inostranstvu korostiš sa karticom tokom godišnjeg odmora i kada kreneš baciš u wc šolju. Zašto u wc šolju pa da ga niko nebi uzeo i prevario nekoga.

Back