Xiaomi i miui 13 zovu policiju!

Novi kršomi nebi više nikada u životu kupio jer je telefon potpuno neupotrebljiv - zbog lažne memorije!

Primetili ste gomile telefona koje se prodaju na kp isključivo bez garancije. Ključ cele priče je da telefoni imaju lažnu memoriju i telefon samo jedno kratko vreme radi kako treba i čim dodate nekoliko aplikacija on jednostavno pukne.

Tako je i sa lažnim fleš memorijama isto se ponašaju.

Ko je LUD da da ovolike pare za kršomi i još nema ni garanciju?!??? Kakva prevara!

Screenshot_2023-01-14-22-19-31-474_com.kupujemprodajem.android.jpg

Hahaha ovaj zx se iskrivio skroz naskroz :lol: em kuca na ćirilici u 21 veku em gluposti :lol:

Jurros mi se tel smrzao i tako stajao pola sata pa se restartovao. I to vreme se produžava hahaha bogalj kineski ne može ni da se restartuje kako treba :lol:
Куцам на матерњем писму и у чему је теби у томе проблем?
Ако би желео да пишем глупости, довољно ми је да напишем Марио!

Kako da sprečim ovaj telefon da zove policiju? Čim pukne neka aplikacija telefon zove policiju i uspostavlja poziv, ne mogu nikako da ga sprečim u tome! Potpuno je poludeo otkako je prešao na miui 13!

Kako da vratim telefon na miui 12?!?? Telefon ima očigledno lažnu memoriju i kinezi me još dodatno zlostavljaju!
Sada sam vidio ovu temu. Jesi li pokusao probati sa resetiranjem mobitela ako vec do sada nisi rijesio. Ti imas bas urnebesne teme. Odgovor ti lezi u tome da promijenis telefon. U slucaju da ga me zelis promijeniti mogu samo zakljuciti da si sklon sadomazohizmu.

Ја неколико месеци имам Хиаоми редми ноте 11, и немам никаквих проблема.Не користим га много, више ми је резерва и хот-спот за бежични интернет у кући , али бих до сада приметио "лажну" меморију и уз такво скромно и повремено коришћење.

Има добру батерију и солидан дисплеј, остало је ипак мало нижег квалитета, али за 20-так хиљада рсд тешко да ће се наћи боље.Има 4 гб рам-а, и са тим ОК ради, има опцију да се то прошири за још 2 гб виртуелног рам-а, али и без тога коректно ради.

Стварно не знам какав би био као примарни телефон и рачунарски уређај, ја углавном користим десктоп рачунар и телевизор, а телефон ми је секундаран.

Back