bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
To sa ispravljanjem "bagova" je beskonatchan niz, tako da nema potrebe da se rade apdejti...Dakle, da se uzdržavamo od updejtova, generalno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sa ispravljanjem "bagova" je beskonatchan niz, tako da nema potrebe da se rade apdejti...Dakle, da se uzdržavamo od updejtova, generalno?
Ma zeznuli su te shto su ti apgrejdovali na Android 12, to je sve. N puta sam ti ponovio,Jel ima kršomi neko predstavništvo u beogradu da ih pitam što prodaju ovu bedu i varaju ljude?!??
Chuj Google je napisao da je 6GB RAM-a potrebno za Android 12, a ti imash 3. To je dovoljno da ti na sveNije dovoljno jak jer ima lažnu memoriju. U aidi lepo piše 1 gb radne mem a on prijavljuje da nema mem nešto da odradi i pukne.
uveselila me tvoja nesrecaKako da sprečim ovaj telefon da zove policiju? Čim pukne neka aplikacija telefon zove policiju i uspostavlja poziv, ne mogu nikako da ga sprečim u tome! Potpuno je poludeo otkako je prešao na miui 13!
Kako da vratim telefon na miui 12?!?? Telefon ima očigledno lažnu memoriju i kinezi me još dodatno zlostavljaju!
Pogledajte prilog 1282964
Pogledaj memory reuirements for Android 12:Ps: sve si pogrešno pohvatao
System ram usage of android 11 was (1.1gb-1.2gb) while in android 12 it's (1.6-1.8gb) in 4gb ram variant. While according to google android 12 should use 22% less system resources than android 11.Jul 9, 2022
Pohvatao si lažne podatke. 1.2GB RAM za android 11 ali to je cifra samo potrebe samog OSa. A ako umereno koristiš aplikacije neki prosek je 3GB zauzeća, tako da je optimalna količina 4GB. Dakle telefon ti je preslab i za 11cu.Ps: sve si pogrešno pohvatao
System ram usage of android 11 was (1.1gb-1.2gb)
Pa to, bole ih uvo. Meni Samsung apdejtovo do 11ice i staoPa što se onda apdejtovao ako ne može?!?? Decu im iebbem usrhanu kinesku
Pa nemamo svi tjirilichnu tastaturu ko ti u RusijiМарио, која ти је ово тема по реду?
То ти је најбољи телефон у животу. Толико си везан за њега да сте се сродили. Багује он, багујеш ти.
Њему мало меморије, и теби мало меморије.
Он пише глупости, ти пишеш глупости.
Јеси ли ти сигуран да те није направио неки Кинез?
На све то, ево уз тебе је Макса опет забаговао са својим енглеским правописом где му није место.
Microsoft Nokia i nije prava Nokia nego Symbian.Mikrosoft ma kakav bio i prava Nokia, su radili bolje nego ovi danas kinezi |
Nokia je pochela da koristi Windows, pa ju je zbog toga MS kupio...Microsoft Nokia i nije prava Nokia nego Symbian.
Znam za to ali cilj Amera je bio da uniste Nokiu mobile, Elop je primio 60 milona dolara mito za to.Nokia je pochela da koristi Windows, pa ju je zbog toga MS kupio...
Sta da se Nokia okrenula Androidu umesto Windows-u? i dan danas bi radili...Znam za to ali cilj Amera je bio da uniste Nokiu mobile, Elop je primio 60 milona dolara mito za to.
Nokia je bio najveci proizvodjac mobilnih telefona na svetu, posle su taj primat preuzeli android(americki) i Apple uredjaji (americki takodje).
Nokia je sada kineski brand, kao i Motorola....Zbog toga je Microsoft kupio Nokiu i zbog toga su postavili korumpirane Fince.
Danas su taj brend Nokia prodali navodno Fincima HMD mada se suska da su to Kinezi, na 10 godina ali Nokia vise nije ona Nokia koja je bila nekada.
Isto bi propali u tome je i bila poenta, jer je Nokia imala svoj OS znaci oni su kupili Symbian koji je imao veliki potencijal sto se videlo i u zadnjim verzijama Symbian Belle,znatno manja potrosnja baterije u odnosu na android i manji kapicitet , imali su sve aplikacije koje su bile potrebne i vise od toga ali interes proizvodjaca hardvera nije bio da Symbian opstane kao sistem.Sta da se Nokia okrenula Androidu umesto Windows-u? i dan danas bi radili...
I Volvo je kineski ....Nokia je sada kineski brand, kao i Motorola....
Максо, не лупај! За глупости ти не треба тастатура.Pa nemamo svi tjirilichnu tastaturu ko ti u Rusiji