Xiaomi i miui 13 zovu policiju!

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
48.696
To nikada ne znaš koliko ima memorije tj ko ga je flešnuo i koliko. Dok se okreneš cvrc krene da zakucava jer ga je neko mnogo flešnuo. A to sa nekim romom uvek može da zakuca ako je lažni procesor u pitanju.
Ako se palish na Xiami uzmi ovaj pro 10, odlichan je, brz i to, ako volish da koristish telefon kao komp...
Malo sam se izhivljavao na njemu, nishta ne kochi niti zapinje...
 

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
103.636
sad sam probao Xiaomi pro 10, dobar je odlichno radi sa Android 12, ali lik shuraku trazhi 230 evra, a polovan.
Pogledam na mobilni svet, nov koshta 210 evra. No sad jeste brz, ali koji tje mu… meni dobar i ovaj a10.
Sve mi zavrshava...
Vidis ti koliko to vredi da polovan skuplji od novog.
Shaomi prevari kupca pa onda i kupac krene u ciganisanje.
 

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.775
Prva tri meseca je radio kako treba a onda je počeo da zeza malo pomalo. Sve čekaš neki apdejt da se to sredi jel ko bi pomislio da te kinez zeza na daljinu? Onda shvatiš da ti bagovi odlaze i dolaze da bi se krunisalo već posle prvog većeg apdejta da više nema memorije. Onda deinstaliraš neke aplikacije pročistiš telefon i tako guraš još par meseci. Kada već kreće ozbiljna jebbačina korisnika gde više nijedna aplikacija ne radi kako treba, zamrzava i restartuje, puca mreža puca wifi itd. Već sam pisao o svemu tome i uvek me pitaš ponovo ko neki mentol.

Pre dve godine si me nabeđivao kako nemam pojma da koristim telefon i davao neke beskorisne maliciozne savete. Drsko i bezobrazno to radiš svima koji nešto prokomentarišu a ti hvališeš naokolo. To samo primitivci rade upamti to. Nisi ti kapacitet za konstruktivnu raspravu već samo za svađu.

Danas prdiš kako je telefon jeftin ima dve godine. Nema tih para koje mogu da mi nadoknade ovolike probleme sa kineskim kršem.
samo upornost

uskoro ce poceti da radi sve bolje

i za jedno 2 god radice u rangu sa najboljim tadasnjim telefonima,

tvoje muke ce biti nagradjene
 

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.423
Nikada se od botova nije očekivala neka inteligencija jer se oni plaćaju za prosečnog neobrazovanog korisnika u srbiji kome je dovoljno reći da je glup, da ne zna da koristi telefon i ako je i dalje uporan onda ga vređati i omalovažavati kao što to radi zx po forumu. To je nekako xiaomi biznis plan za ovu rupu od zemlje i kršomi poluproizvode.
 

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.423
Kreten od kineskog telefona je opet zvao policiju u 1 ujutro, ovaj put uopšte nisam mogao da prekinem poziv i javila mi se dežurna policajka. Ja sam se uredno izvinio i ona je rekla u redu i spustila slušalicu.

Kako mogu da blokiram ove hitne pozive? Kako to da blokiram, aninstaliram, izbrišem, uništim za sva vremena?!?? Ovo je već drugi treći put da to uradi iz čista mira!

Upalio se crni ekran samo sa satom i počeo odmah da zove. Povukao sam ono da prekinem ali je samo nestalo.
 

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.423
Kineske kršine su bukvalno za izbegavanje. Našao sam na netu kako se uključuje taj poziv policije iako je kod mene isključeno - glupi kršomi opet zove. Nema načina da se deinstalira inejbluje.

Zato sam editovao broj hitne službe i stavio dve nule umesto 112.

Valjda gowno prekine da zove tj nek zove samo da ne okreće policiju.
 

Top