Wylde Audio Barbarian gitara

VanderGraaf

Primećen član
Poruka
702
Zakk Wylde, poznati gitarista koji je svirao sa Black Label Society, i sa Ozzy Osbournom je predstavio novu "Iron Works Barbarian" gitaru svoje komapnije "Wylde Audio". Vec uveliko poznat po neverovatnim gitarama, zadnji model, "Iron Works Barbarian" jednostavno oduzima dah. U jezgru, gitara sa SG oblikom tela sa par ekstra siljka na telu.

3.jpg


Iako po obliku podseca na prethodne Barbarian modele, ova gitara je nesto sasvim drugo. Umesto gornjeg sloja tela od javora i mahagonija, ova gitara ima metalni pokrivac tela. Sa crtezima flore i faune u nordijsko- vikingskim detaljima i runama, gitara hipnotise izgledom. Na telu se nalazi logo lobanja i inicijali "BLS", grupe "Black Label Society", kao i slova S.D.M.F. sto oznacava "Srenght Determination Merciless Forever", naslov pesme sa njihovog albuma iz 2005-te godne. Mahagoni telo, tri dela javorov vrat, 22 fret, Grover Rotomatic tuneri i EMG magneti.
Gitara kosta $1.800 US dolara i verovatno je jedna od najlepsih gitara koja se pojavila u zadnje vreme po mom misljenju.

 

Back
Top